- Член од
- 27 ноември 2005
- Мислења
- 648
- Поени од реакции
- 7
Не треба да има широка коалиција, Гвујо и Тачи самите нека платат за последиците.
lee:Мене искрено од мазохистички сапект ми се прави ќеифот шо Грујо и Тачи и го начукаа на оној асексуален фриказоид шеќерлемска која нема да може да сере за предавства ако е и самата бутната у “широка“ влада, нели? А од друг аспект мил мој, за мене е најприфатлива широка коалиција за кога ќе ги кољаме, ако не предадат, да не му се мислиме кој е крив или не. Вака ќе биде лесно: сите до еден под нож!!!
А бе човеку, последиците ние ќе ги трпиме,нема они.Не треба да има широка коалиција, Гвујо и Тачи самите нека платат за последиците.
Види вака Мирославе. Треба да бидеш глуп ко ноќ да не видиш дека сево ова е намештаљка! Сосема друго прашање е дали ние Македонците ќе го проголтаме сето ова. А пропо албанскиот елемент у државава и нивното држење у целава ситуација, читај колегава шо вика:
Се ми се чини дека нашите драги дваес процентни се поусрани од целава ситуација! Некако на ДУИ не им се влага у влада! Но да се вратам јас на играта на Грујо и Тачи. Кисинџер еднаш има кажано дека “ништо во (меѓународната) политика не се случува случајно, а ако нешто и се случи случајно, тоа е затоа што така било планирано“ Ти текнува? Мене искрено од мазохистички сапект ми се прави ќеифот шо Грујо и Тачи и го начукаа на оној асексуален фриказоид шеќерлемска која нема да може да сере за предавства ако е и самата бутната у “широка“ влада, нели? А од друг аспект мил мој, за мене е најприфатлива широка коалиција за кога ќе ги кољаме, ако не предадат, да не му се мислиме кој е крив или не. Вака ќе биде лесно: сите до еден под нож!!!
Па никој не сака само врз својот грб да превземе промена на име.Доколку тоа го направи сам тој си заминува засекогаш од политичката сцена,а богами можно е и од овој свет.Токму затоа се прават обиди како со с-рамковниот,одговорноста да ја превземат повеќе политички субјекти,со што би имале шанси за друг пат да можат да се кандидираат на некакви избори.Во секој случај САД и ЕУ многу побргу ќе ја нурнат владата на Гвујо,Шеќерка или Рампе од Прилеп одколку на Караманли,Дора или Папандреу.Не треба да има широка коалиција, Гвујо и Тачи самите нека платат за последиците.
Yo rymz, 'sap dawg? И ти викаш името курбан е ставено, а? Не знам, може и да е така. Ќе видиме следниве денови. Инаку вие албанците многу сте ми смешни вака шо ве гледам се понашате ко мува да не ве лази. Не ви текнува дека сме во исти кош? Туку дајте вие некој коментар за “излезот“ на Тачи од влада! Доста само сеирите од страна оти работата не ви оди толку добро и вам за да сеирите! А шо се однесува до горномакедонци... па тоа е ваљда уше еден термин како вардарци, долномакедонци = егејци итн. Ама пак сме Македонци. Патем мајка ми е долномакедонка, татко ми е горномакедонец, па би рекол тоа мене ме прави токму Македонец, а?Ооо синови македонски. О форумски патриоти. Во МАКЕДОНИЈА гори...името ни го менуваат. Вратете се дома, не туку мрчете од туѓина. Ќе се тепаме ќе се кољиме, че се пукаме...ама во Македонија, не може прекуокеански да се пукаме. Дојдете дома синови македонски. На Македонија сте и потребни.
Сердар мило...Свиден барем беше забавен за око..Мирољубив ти на бато...а на секој ебан пост имаш навреди кој албанците во глобала. Кога некој после ќе те повика тебе, се оградуваш демек кон Албанците било тоа, а албанците биле мирни. Душичка...сам себе го убијал.
Иначе, што се однесува до темава...дечки, кој сака нека кидне, кој сака нека војува...али името курбан е ставено. Знам, знаааам дека албанците пак се криви. Секогаш албанците биле криви. Немајте гајле, горномакедонци.
Како беше тоа? За многаја лета? или така нешто?
Тешко! Овојпат Македонските паравојски се спремни. Колку да не кажат оти не сум ги предупредил!Арни се тие, цекаат кризата која е фингирана да излезе од колосек и да пробаат Иљирида да ја воспостават преку војна во МК.
или грешам Рајмз??
П.С. Светко виде ли мејлот бе? Се изнасмеа?