Широка владина коалиција за влез на Македонија во НАТО

Sebastian

Too weird to live, too rare to die
Член од
26 јануари 2007
Мислења
606
Поени од реакции
9
Чекајте, зашто федерализација????

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Море мамица им ебам нивна педерска.... Само множење со 0 тие гнаси, дајте ми власт 7 дена ке видете која е Македонија. Па нека ме носат во ХАГ, нека ме судат, барем ке има зошто.

Moze bi ti stanuva jasno zosto Brat Ljube treba da visi so racete nadole na mesarski cengel ????

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
Бубе, научи се да читаш.

Широка Коалиција = предавство, сакаат да не продадат.

Треба да ти нацртам? Да те подсетам шо се случи со широка коалиција во 2001?

Дека деца ни беа масакрирани, одкако членови на ШИРОКАТА КОАЛИЦИЈА им даваа точни информации на Албанците за движењето на трупите?

ај оди сади дрва, или барај пушка...

Член од
3 декември 2005
Мислења
120
Поени од реакции
7
Денеска садев дрва ,ама од утре земам нешто појако.Може снајпер, може автоматска, а може и Ми-24...Воено воздухопловсто е спремно за одбрана на Македонија.....ЗА МАКЕДОНИЈА СЕ::

Член од
4 март 2007
Мислења
698
Поени од реакции
137
Бубе, научи се да читаш.

Широка Коалиција = предавство, сакаат да не продадат.

Треба да ти нацртам? Да те подсетам шо се случи со широка коалиција во 2001?

Дека деца ни беа масакрирани, одкако членови на ШИРОКАТА КОАЛИЦИЈА им даваа точни информации на Албанците за движењето на трупите?

ај оди сади дрва, или барај пушка...
Каква широка коалиција,кој кажа дека ќе има?

Без согласност на ВМРО нема широка коалиција, а и птичји грип да ги фати пак нема да прифатат, што ви е на вас......

За сердарот: Ако се формира широка коалиција никогаш повеќе не се појавувам на форумов, а ако не се формира широка коалиција до изборите ти да исчезнеш од форумов. Бива ли?

Sebastian

Too weird to live, too rare to die
Член од
26 јануари 2007
Мислења
606
Поени од реакции
9
Епа добро, ајде нека излезе некој од влада и нека каже што точно се случува. Мислам дека ВМРО ДПМНЕ и ДПА веќе никогаш нема да коалицираат. После вакво заривање на нож в грб на Грујо, не знам... Толку педерски одиграно од страна на Тачи. Кај ти е „бесата“ бе, Мендух???

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
бубе, не јади она шо не е за јадење :)

поарно ќе ти биди.

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
Епа добро, ајде нека излезе некој од влада и нека каже што точно се случува. Мислам дека ВМРО ДПМНЕ и ДПА веќе никогаш нема да коалицираат. После вакво заривање на нож в грб на Грујо, не знам... Толку педерски одиграно од страна на Тачи. Кај ти е „бесата“ бе, Мендух???
Па да се надеваме дека на следни избори Македонскиот народ ќе гласа за една партија и дека нема да има потреба од коалиција ни со ДУИ ни со ДПА.

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
Чекајте, зашто федерализација????
зато шо Албанците нема да се сложат на широка коалиција без „противуслуга„ ;)

а која ке биди противуслугата, ај погоди од еднаш...

@ the_best: ех схубо да можеше така, ама една ШИРОКА КОАЛИЦИЈА веќе ни го подзакачи еднаш, па сега МОРА да има од малцинствата во владата и при скоро секоја одлука...

или на нашки кажано: не сме скроз газди во своја куќа...

F

fantomX

Гостин
Па да се надеваме дека на следни избори Македонскиот народ ќе гласа за една партија и дека нема да има потреба од коалиција ни со ДУИ ни со ДПА.
Мислиш оти албанците нема да гласаат за ДУИ или ДПА? Не се малку народ...

Член од
3 март 2008
Мислења
831
Поени од реакции
31
Ova ke bide siroka koalizija za "promena na imeto i Identitetot pod pritisok na Grcija i NATO" ili za "federalizacija na Makedonija, ako ostane od NATO"
Tezok Izbor....ama kako sto velat starite, ne treba se da cekame 5 do 12....Gruevski ocigledno se krie vo gluvceska dupka...

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
Мислиш оти албанците нема да гласаат за ДУИ или ДПА? Не се малку народ...
Јас не го оспорив тоа, но викам дека добро би било кога не би влегле во владина коалиција, пошо очигледно не прават ништо во корист на државата туку само го оспоруваат државниот прогрес.
А како што гледам и не се во некоја корист ни за Албанскиот народ, само ја зголемуваат тензијата меѓу нив и Македонсците, што и не е баш добро по нивното здравје(зато шо за разлика од некогаш, сега друга песна се пее)...

F

fantomX

Гостин
Абе, арно така, ама после ќе се пожалат Али и Мендух, и од меѓународна заедница ќе ти речат, не ги почитуваш правата на малцинствата, и сл...

А за тоа, дали не се од корист на албанскиот народ...
Како не се, кога постепено, од права на малцинство добиваат права на мнозинство.:toe:

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Истите говнари пак на сцена... до кога бе ќе не ребрат!!?

Член од
4 март 2007
Мислења
698
Поени од реакции
137
зато шо Албанците нема да се сложат на широка коалиција без „противуслуга„ ;)

а која ке биди противуслугата, ај погоди од еднаш...

@ the_best: ех схубо да можеше така, ама една ШИРОКА КОАЛИЦИЈА веќе ни го подзакачи еднаш, па сега МОРА да има од малцинствата во владата и при скоро секоја одлука...

или на нашки кажано: не сме скроз газди во своја куќа...

Пак ти сееш дестриктивна енергија..............
Јас кажав нема широка коалиција, нема федерализација не тропајте, попрво Грција ќе се федерализира..........

Кој мисли поинаку нека повели спремен сум на опклада!

Kajgana Shop

На врв Bottom