Море мамица им ебам нивна педерска.... Само множење со 0 тие гнаси, дајте ми власт 7 дена ке видете која е Македонија. Па нека ме носат во ХАГ, нека ме судат, барем ке има зошто.
Каква широка коалиција,кој кажа дека ќе има?Бубе, научи се да читаш.
Широка Коалиција = предавство, сакаат да не продадат.
Треба да ти нацртам? Да те подсетам шо се случи со широка коалиција во 2001?
Дека деца ни беа масакрирани, одкако членови на ШИРОКАТА КОАЛИЦИЈА им даваа точни информации на Албанците за движењето на трупите?
ај оди сади дрва, или барај пушка...
Па да се надеваме дека на следни избори Македонскиот народ ќе гласа за една партија и дека нема да има потреба од коалиција ни со ДУИ ни со ДПА.Епа добро, ајде нека излезе некој од влада и нека каже што точно се случува. Мислам дека ВМРО ДПМНЕ и ДПА веќе никогаш нема да коалицираат. После вакво заривање на нож в грб на Грујо, не знам... Толку педерски одиграно од страна на Тачи. Кај ти е „бесата“ бе, Мендух???
зато шо Албанците нема да се сложат на широка коалиција без „противуслуга„Чекајте, зашто федерализација????
Мислиш оти албанците нема да гласаат за ДУИ или ДПА? Не се малку народ...Па да се надеваме дека на следни избори Македонскиот народ ќе гласа за една партија и дека нема да има потреба од коалиција ни со ДУИ ни со ДПА.
Јас не го оспорив тоа, но викам дека добро би било кога не би влегле во владина коалиција, пошо очигледно не прават ништо во корист на државата туку само го оспоруваат државниот прогрес.Мислиш оти албанците нема да гласаат за ДУИ или ДПА? Не се малку народ...
зато шо Албанците нема да се сложат на широка коалиција без „противуслуга„
а која ке биди противуслугата, ај погоди од еднаш...
@ the_best: ех схубо да можеше така, ама една ШИРОКА КОАЛИЦИЈА веќе ни го подзакачи еднаш, па сега МОРА да има од малцинствата во владата и при скоро секоја одлука...
или на нашки кажано: не сме скроз газди во своја куќа...