Кошаркарски куп на Македонија 2008

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
После дале чавезе,од ѓорче петров...,сега и маршот наш го пеете а ајдуци?
Срамота.

Срамота.

abe gi gledam i se cudam... na devojkive im ja peeja OD GJORCE PETROV... ali toa e, oni mislis znaat so pejat ili protiv kogo pejat? ONI PATAT OD KOMPLEKSOT SKOPJE DRUGO VALJDA, ZNACI VALJDA NISTO NE IM E!!! ali toa e, nie ne mozeme da im pomogneme...:vozbud:

abe gi gledam i se cudam... na devojkive im ja peeja OD GJORCE PETROV... ali toa e, oni mislis znaat so pejat ili protiv kogo pejat? ONI PATAT OD KOMPLEKSOT SKOPJE DRUGO VALJDA, ZNACI VALJDA NISTO NE IM E!!! ali toa e, nie ne mozeme da im pomogneme...:vozbud:
Еј,и вие и вашите играчи имате одмор:pos2: :pos2: ...Седете си во вашето толку убаво Скопје,и доста замаравте.

abe decko aj glej si mocaloto, toa ne bese za vas posebno ne za tebe! glej si go tamu riste stefanov...

Убаво полувреме, малку нервоза ама добро е ако остане да се држи вака разликата во резултатот до крај.

Ајде напред Струмица. :olee:

Срамота.
Си пеат они се пополека пополека. :) Може и за МЗТ ќе почнат.

Ууууууу, ууууууу, аааааа, аааааа, Фени ! Фени ! Жити се....

Си пеат они се пополека пополека. :) Може и за МЗТ ќе почнат.

го пеат уште пред 3-4 натпревари(во лигата)...

---
НЕ СЕГА БЕ ДА ВИ ЕБАМ МАТЕР! Почнаа со тројките :uvo::uvo:

Тоа ти е ајде сега се доближија, сега судиите ќе гледат некако да ги извлечат :Р

Струмица ако изгубат, за пеза се.

EDIT: Леле, лузери!

да ти ебам среќата да ти ебам! бегааај беее....

од такви кошеви ми се сере:uvo: да зема човек да се фрли од 5ти спрат!

Стварно, г'злачки :)

Ајде, честитки.

аиикххх ги посра Самарџиев им го зема здравјето ,не бе овие негови вакви тројки у сон ме гањаат sd

честитки до ФЕНИ за купов највеќе мерак ми се напраи за Цацко го дадоа на Тв ама беше среќен леле..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom