Кошаркарски куп на Македонија 2008

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Добро Христов ти ќе се научиш ли со мене да разговараш како треба..На секој втор мој пост ти ми се обраќаш со не тропај глупсти...
Да не си портпарол на К.К.Струмица....
Реков помали повреди кои во три дена натпревари може да доведат да не се даде макисмумот..Ако незнаш да разбереш што пишувам...побарај помош..не ме малтретитрај...
А,што си ти повеќе од нас овде?Тоа што си модератор,на мене ништо не ми значи што шириш безинформации овде !Тимбата,да,Пуповиќ да ама ептен малку !А за Бошњнак,Дарко,нема ВРСКА !

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
А,што си ти повеќе од нас овде?Тоа што си модератор,на мене ништо не ми значи што шириш безинформации овде !Тимбата,да,Пуповиќ да ама ептен малку !А за Бошњнак,Дарко,нема ВРСКА !
Модераторството нема врска со информациите...А моите информации јас прво ги проверувам потоа ги пласирам...Не сум дете..и стојам зад тоа што го пишувам...А ти си овде да даваш мислења не да се расправаш со мене..

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
abe dali ke gi skratat voa casovite vo ucilistata...nemozat decata na kosarka da otidat...aj ako ima informacija neka pise nekoj
:pos2: :pos2: :pos2: ...Па нека ги скратат,ако нејкат да ги скратат сите на кошарката и готово,што можат да ти направат:helou:

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
Во струмица кога беше купот беа скратени часовите и плус на финалето влезот беше слободен .

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Во струмица кога беше купот беа скратени часовите и плус на финалето влезот беше слободен .
Знам,дека беа скратени часовите.Но не се сеќавам дека влезот беше,слободен?:toe:

Член од
16 јануари 2008
Мислења
631
Поени од реакции
0
Тии што е толку тешко бе деца да си заминете 2-3 часа, ослободете се некако излажете, ја ако треба цела ден не одам ама нема да пропуштам ниту еден натпревар. Мислам дека е страмота купот се играе во Кавадарци (што се вика салата ми е во дворот) а јас да гледам на ТВ. Не а бива таа..

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Тии што е толку тешко бе деца да си заминете 2-3 часа, ослободете се некако излажете, ја ако треба цела ден не одам ама нема да пропуштам ниту еден натпревар. Мислам дека е страмота купот се играе во Кавадарци (што се вика салата ми е во дворот) а јас да гледам на ТВ. Не а бива таа..
Абе,нема што да лажам.Одам на КОШАРКА И КРАЈ :vozbud::vozbud::vozbud:

V

Viktoranius

Гостин
Еве една статија од ланскиот весник што уште го чувам, па да се потсетиме на лани како беше.
Обратете внимание на болдираното.

Битола беше организатор на кошаркарскиот куп на Македонија. И како по обичај, се помина во најдобар ред до финалето каде Струмица се сретна со Вардар. Финале ко финале. И едните и другите во грч. Натпреварот неизвесен од самиот почеток, а на крајот триумф на Вардар. И сега, кога се очекуваше доделувањето на наградите, тренерот на струмичани тргна физички да се пресмета со судиите. Полетаа столчиња од салата во Битола (сето ова беше видливо на камерите), но останува нејасна реакцијата на полицијата. Да се потсетиме како таа битолска полиција тепаше навивачи на Вардар против Пелистер само поради навивањето, а струмичките Ајдуци, иако ја демолираа салата, повредија едно службено лице од МРТВ (му ги исекоа вените), поминаа само со молби да се повлечат кон врвот на салата. Дали ова беше смислено сценарио, или пак полицијата немаше муда да се спротистави?. Играше КК Вардар Осигурување, клуб со најмал број навивачи од скопските клубови, но сепак името Вардар беше можност за дивеење. Се прашувам јас, кој бев присутен во Битола, кој ми ја гарантираше безбедноста на мојот живот бидејќи неколку столчиња ми поминаа над глава. Никој не реагираше. Полицијата, таа се чини е најголемиот виновник што беше повреден еден од луѓето на МРТВ. Што Ајдуците ја демолираа салата, а сигурно и во нивниот град би добиле ќотек за таквото однесување. Организаторите заслужуваат чиста 10-ка, но и Чкембарите кои и дефинитивно преснануваат во вистински фанови кои го бодрат својот тим, а на крајот победниците ги испраќаат со аплаузи (мислам на полуфиналето Фершпед Работнички – Пелкистер, кој битолчани го загубија дома). По овој инцидент, Струмица како град ќе загуби многу. Дека на раководството на клубот му е гајле за Македонија покажа и непримањето на сребрените медали, а да потсетиме дека целото раководство на клубот е од Грција. Дали тие луѓе знаат каде се наоѓаат? Дали знаат тие што и сторија на Македонија? Дали македонската држава е подготвена да се справи со сите непријатели кои и мислат лошо? Ова ме доведува до помисла дека грците, иако сопственици сепак се дојдени да ја престават Македонија во лошо светло. Цел свет, благодарение на МКТВ САТ го виде натпреварот и дивеењето. Како тие (странците) да знаат за што станува збор? И дефинитвно, тренерот кој се преставува како врвен грчки стручњак, ни ги пренесе нередите кои се својствени за грчката кошарка. Нема еден дерби натпревар таму кој не завршил со демолирање сала. Е па ако вакви луѓе доаѓаат во Македонија, тогаш би ја запрашал и власта каде и се очите. Како реагираат припадниците на МВР кога се во прашање невини луѓе кои можеа да погинат? Еве и одлична можност минстерот за Внатрешни да објасни, како е можно полицијата да не реагира и да моли хулигани. На крај уште еднаш, браво за организаторите, НУЛА за ПОЛИЦИЈАТА И ЧУВАРИТЕ НА РЕДОТ.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.734
Поени од реакции
49.265
Демек опасни сте :bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot: и кажи кој весник е овој те молам ме интерсира онака пошто зборот “муда’’во официјална штампа прв пат го гледам...да не можда ова изданието на Strumica Times :bil:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Демек опасни сте :bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot: и кажи кој весник е овој те молам ме интерсира онака пошто зборот “муда’’во официјална штампа прв пат го гледам...да не можда ова изданието на Strumica Times :bil:
Струмица Тимес,па за джабе не ти е никот Итар Пејо :pos2: :pos2: .!.

V

Viktoranius

Гостин
Спорт беше весникот, и тоа на насловна беше.

Член од
16 јануари 2008
Мислења
631
Поени од реакции
0
Ееее памтиш ли ти Ајдуци кога ја "демолираа" салата Јане Сандански
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

V

Viktoranius

Гостин

А вие која сала сте ја демолирале бе ?

Таа во Куклиш во основното училиште, ајде се гледаме утре ако влеземе во финале, па да видите како се демолира сала.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.734
Поени од реакции
49.265
bikти па им се смееш бе тебе знаме ти земаа ти ке се смееш тенеќе едно :bilokojzbot::bilokojzbot: од скриј се таму не се јавувај:bil:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom