600 денари >>>Сакам да си купам километража дигитална но овде во Струмица никаде неможам да најдам. Пред 1 месец видов на интернет во Скопје се продаваше се викаше: Компјутер за велосипед.. Пратив еден другар да ми купи но беа истрошени... На кои места се продават и дали можам да набавам од некаде, или некоја веб страна ако знаете???
Во секоја продавница за велосипеди треба да има. Во Куманово ги има во Вело-М, Собим, и кај тезгаџиите на пазар од 500-700 денари бараат за нив.Знаеш ли каде може да се набават? Во која продавница?
Не дека мн те разбрав што ми кажа али фала у секој случај прашав околу 500 денари е:smir:koi lageri na sredna osovina? ako e srednata osovina zemi si kasetna nova e okolu 500denari i ke zaborais koa si ja stail nema podmackuvanje nema nisto
мора, јас го средив мојот само требаше да го скусам ланецот ама претерав сега треба да го средам само тоа и малку да го штеловам задниот мењач и спремен сум :salut:Сеа само да се опраи малце времево и секој ден на точак.
мојот па никогаш не е среден ТиоТОп... секогаш му фали нешто... дали апаратчињата,дали гумите...:pos2:мора, јас го средив мојот само требаше да го скусам ланецот ама претерав сега треба да го средам само тоа и малку да го штеловам задниот мењач и спремен сум :salut:
тешко дека само екранче ке најдеш поарно купи цело и онака се ефтини а и зошто ти е такво 1 паѓање и ке го скршишмојот па никогаш не е среден ТиоТОп... секогаш му фали нешто... дали апаратчињата,дали гумите...:pos2:
каде има да најдам,само она екранче од километража? да не ја плаќам цела,незнам како иде... мислам дека пасуваат...
не паѓам јас бе...:pos2::pos2::pos2:тешко дека само екранче ке најдеш поарно купи цело и онака се ефтини а и зошто ти е такво 1 паѓање и ке го скршиш
Убаво се изнавозевне минимум 6км угорница е нагоре (за тие што не знаат)За надоле 60+ km/hсамо што се вративме од кучково...
ВОлково->Кучкуво 35мин (со застанувања и сл,не ни чинат точаците:pos2
Кучково->Волково 9.5мин...
првпат по долго време вака подолга и тешка релација... кој бил нагоре накај кучково знае како е