Општи вело муабети, прашања, совети

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.663
Поени од реакции
213
koi lageri na sredna osovina? ako e srednata osovina zemi si kasetna nova e okolu 500denari i ke zaborais koa si ja stail nema podmackuvanje nema nisto

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Сакам да си купам километража дигитална но овде во Струмица никаде неможам да најдам. Пред 1 месец видов на интернет во Скопје се продаваше се викаше: Компјутер за велосипед.. Пратив еден другар да ми купи но беа истрошени... На кои места се продават и дали можам да набавам од некаде, или некоја веб страна ако знаете???
600 денари >>>

Ги има сите основни фукнции, брзина, километри, температура, час, сервис интервали ...

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
600 денари >>>

Ги има сите основни фукнции, брзина, километри, температура, час, сервис интервали ...
Уф, слично вакво му купивме на другар, 350 денари во Вучко е. Прилично ефтино, не знам само дали прави некоја разлика :)

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
600 денари >>>

Знаеш ли каде може да се набават? Во која продавница?

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Знаеш ли каде може да се набават? Во која продавница?
Во секоја продавница за велосипеди треба да има. Во Куманово ги има во Вело-М, Собим, и кај тезгаџиите на пазар :vozbud: од 500-700 денари бараат за нив.

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
koi lageri na sredna osovina? ako e srednata osovina zemi si kasetna nova e okolu 500denari i ke zaborais koa si ja stail nema podmackuvanje nema nisto
Не дека мн те разбрав што ми кажа али фала у секој случај прашав околу 500 денари е:smir:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Сеа само да се опраи малце времево и секој ден на точак.:toe:

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
Сеа само да се опраи малце времево и секој ден на точак.:toe:
мора, јас го средив мојот само требаше да го скусам ланецот ама претерав сега треба да го средам само тоа и малку да го штеловам задниот мењач и спремен сум :salut:

С

Спенсер

Гостин
мора, јас го средив мојот само требаше да го скусам ланецот ама претерав сега треба да го средам само тоа и малку да го штеловам задниот мењач и спремен сум :salut:
мојот па никогаш не е среден ТиоТОп... секогаш му фали нешто... дали апаратчињата,дали гумите...:pos2:

каде има да најдам,само она екранче од километража? да не ја плаќам цела,незнам како иде... мислам дека пасуваат...

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
мојот па никогаш не е среден ТиоТОп... секогаш му фали нешто... дали апаратчињата,дали гумите...:pos2:

каде има да најдам,само она екранче од километража? да не ја плаќам цела,незнам како иде... мислам дека пасуваат...
тешко дека само екранче ке најдеш поарно купи цело и онака се ефтини а и зошто ти е такво 1 паѓање и ке го скршиш

С

Спенсер

Гостин
тешко дека само екранче ке најдеш поарно купи цело и онака се ефтини а и зошто ти е такво 1 паѓање и ке го скршиш
не паѓам јас бе...:pos2::pos2::pos2:

боље е со тоа... глеаш за колку време си прошол,па следен пат побрзо и слично...

С

Спенсер

Гостин
само што се вративме од кучково...

ВОлково->Кучкуво 35мин (со застанувања и сл,не ни чинат точаците:pos2:)
Кучково->Волково 9.5мин...

првпат по долго време вака подолга и тешка релација... кој бил нагоре накај кучково знае како е:vozbud:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
само што се вративме од кучково...

ВОлково->Кучкуво 35мин (со застанувања и сл,не ни чинат точаците:pos2:)
Кучково->Волково 9.5мин...

првпат по долго време вака подолга и тешка релација... кој бил нагоре накај кучково знае како е:vozbud:
Убаво се изнавозевне минимум 6км угорница е нагоре (за тие што не знаат):vozbud::vozbud:За надоле 60+ km/h :vozbud::vozbud:

Член од
15 ноември 2005
Мислења
17
Поени од реакции
1
Ми го украдоа точакот пред некој ден. Врзан со дебел ланец, катанец и сајла со брава. Што им прават? Ги препродаваат ли деловите или пак оди точакот во некоја топилница?

Нејсе, треба да купам друг, меѓутоа во моментов не ми се даваат огромни пари. Е сега... ми налета еден Schwinn точак, 3 години стар, наводно редовно сервисиран, а ми го нудат за 120 евра.
Рамот не му е алуминиумски, туку хром-молибден.
Слика има подолу од точакот. Вреди ли да се дадат тие пари?

Еве што има инфо за него: 21 брзина, има екстра лесна брзина, шалтери simano , vibrake косници (tectro), рамката му е hrom molibden, вилушка top gun. Бандажи speedstar дупли.

Kajgana Shop

На врв Bottom