Општи вело муабети, прашања, совети

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Мене возење со 70 км/х со 15 години стар велосипед без амортизери онака целиот се тресе ке се распадне :vozbud:

Возев велосипед се додека не купив мотор, на ден возев по 1-1:30 часа велосипед, со друштво одевме на места многу подалеку од каде што живееме. Ми беше интерестно сеа само седнам и давам гас... :smir: поздрав.

Возев велосипед се додека не купив мотор, на ден возев по 1-1:30 часа велосипед, со друштво одевме на места многу подалеку од каде што живееме. Ми беше интерестно сеа само седнам и давам гас... :smir: поздрав.

Лошо. Така стануваш поголема флегма, тежок паразит бе :motor:

:star:

Ало луѓе сакам да купам бандажи 26" за мојот велосипед со поретки шпици. Каде можат да се најдат ајде помош полека да се спремам за пролетта :smir:
Некои вакви http://www.crosscycle.com/products/view/50/ridge
или вакви http://www.crosscycle.com/products/view/36/boxter

Јас не знам како е во другите клубови, ама кога отидов да прашам во еден клуб, требаше да платам 1200 денари членарина и да користам свој точак. Зошто?? Може некој сака да биде велосипедиста, но не може да си дозволи да има добар точак.

Без пари е во Куманово и плус нивен точак ти даваат :smir:

не сум возела 100 години велосипед, можит и да заборавив да возам:kesa:

возење точак на стаза на кеј е најбоље и слушалиците во уши и шибај,најрелаксирано,олабавено,уживачко хоби кое си го практикувам доста често освен во зима:vozbud:

Убаво е да се вози велосипед.Ем е здраво,ем се релаксираш,уживаш.Сакам да возам велосипед на патека покрај Вардар ти си возиш и те дува ветер...:pos2:
:salut:

Абе многу голем малер имам, кога ке дојде зима ми се капат гумите на велсипедот(точкот),а баш би сакал на ледот да го возам :vozbud::vozbud:

Возењето точак по снег ние го измисливме и се тркавме низ улица а сеа глеам на а1 ехклусив го даваат како екстремен спотр :nenene:

па не е толку страшно возам по снег по мраз само гумите треба мешлести да се остават тумбекафе го вртевме со другарите ко беше големиот снег во јануар скоро секогаш кога сум надвор сум со точак.

некни го зел брат ми точакот ја скинал гумата се убив од пцуење не за друго туку кој ке ја отвора клуч не се фаќа на ладново

Не сум возела точак 5 години не ми е веќе интересно :)

Edvaj cekam da se stopli da go zamam tocakot, obozavam vozenje barem 2 casa na den, bolna legnav koga mi go ukraadnaa prviot, dodeka da si soberam pari za nov se skapav placejki

можам да се пофалам, со карантија точак:
тетово - скопје = 50 километри, два правца......100
тетово - гостивар = 25 километри, два правци....50
тетово - вратница = 20 километри, 2 правца.....50

па здравје на лето планирам и подалеку да забегам......
ако има заинтересирани, за друштво....пишите:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom