Општи вело муабети, прашања, совети

Arioth

Purpletrator
Член од
20 февруари 2007
Мислења
527
Поени од реакции
82
Баш се опуштам кога се возам со точак, лани летото секој ден ја возев патеката на кеј и пак назад,сега имам поголема цел, од Кисела Вода шибам до крстот на Водно секој 2 ден и баш ми е јако кога се спуштам, дигам до 80km/h и после успорувам.

Доколку си со MTB неможеш да дигнеш 80km/h на Водно. Доколку си со специјалка и со издишан мозок можеби но САМО можеби

Arioth

Purpletrator
Член од
20 февруари 2007
Мислења
527
Поени од реакции
82
Скопје - Гостивар во еден правец се поминува за околу 2h-2:30h Од излез на Скопје кај новиот мост за обиколницата до центар на Гостивар имам стгнато 2h:15min Цело време полна гас на ноги.

P.S Со MTB бев

Ag0rA

NEBO666
Член од
29 февруари 2008
Мислења
1.667
Поени од реакции
60
Скопје - Гостивар во еден правец се поминува за околу 2h-2:30h Од излез на Скопје кај новиот мост за обиколницата до центар на Гостивар имам стгнато 2h:15min Цело време полна гас на ноги.

P.S Со MTB бев
Koга возиме од Гостивар до Скопје?

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Мрза сум ама за возење точак уопште не сум:pos:.Обожавам да возам точак и се обидувам скоро секогаш да сум на стаза па макар и сама пошо другиве ги мрзи да возат цц:pos:

ive

Член од
19 март 2007
Мислења
199
Поени од реакции
3
Може ли некој да ми каже каде во Македонија постојат активни Велосипедски клубови?

Sacansi*

Oh, crystal ball!
Член од
4 април 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
68
Сајклинг Рулз :)

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
ГЛЕДАМ НА ЕВРОСПОРТ ТУР ДЕ ФРАНС И НИШТО ПОВЕЌЕ.

Член од
23 февруари 2007
Мислења
191
Поени од реакции
8
^^ x 2

Секој ден сум на стаза...здраво за телото, ке изгорам некоја калорија, а и да одмориш очи таму :drk:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
^^ x 2

Секој ден сум на стаза...здраво за телото, ке изгорам некоја калорија, а и да одмориш очи таму :drk:
Пази од одмарање очи да не слупаш некоја таму па ја да морам да доаѓам вештачко да и давам.

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Возам велосипед секој ден по неколку саати(километри)..посебно навечер кога нема сообраќај...
Може да се добие добро согорување ако не ја разгледуваш околината...

Член од
23 февруари 2007
Мислења
191
Поени од реакции
8
Возам велосипед секој ден по неколку саати(километри)..посебно навечер кога нема сообраќај...
Де бе другар, по неколку саати?!? Или бавно возиш или секоја вечер идеш то Велес со точак...

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Де бе другар, по неколку саати?!? Или бавно возиш или секоја вечер идеш то Велес со точак...
Возам низ цела Струмица и околина обично 2 часа..Накај Велес има патарини..:pos2:

Член од
23 февруари 2007
Мислења
191
Поени од реакции
8
Возам низ цела Струмица и околина обично 2 часа..Накај Велес има патарини..:pos2:
Ама ти и по селата возиш...признај!! :vozbud: Не е толкава Струмица па 2 саати да ја возиш... Или па семафорите увек ги фаќаш на црвено :baeh:

Поздрав

Kajgana Shop

На врв Bottom