Lele ke poludam!Sakam dobar tocaaaaaaaaaak!!da ne znaes web-sajt za prodavnicata sport life odma do srednovo josip broz tito!Tamu ima Scott tocaci!Epten dobri!
Eпа не е интересно, треба ти да возиш, а не само пали и шибајSo velosiped ne e interesno u momento so motorot se vozam :motor:
Za kogo kako,mislam mene poveke me vozbuduva vozenje so motor :smir:Eпа не е интересно, треба ти да возиш, а не само пали и шибај
Јас сум вистински зависник од возење на велосипед. Возам можеби по 6 часа дневно, многу ме опушта тоа. Вистински се издувувам, дури и стазата на кеј ми е мала. Еднаш со точак од Автокоманда до Ѓорче си се вратив, си го враќав точакот. Кога стигнав воопшто не се чувствував уморна, дури ми се возеше уште повеќе.
Само што ланецот ми плаче за подмачкување..
Za kogo kako,mislam mene poveke me vozbuduva vozenje so motor :smir:
Od kade si ? aj da se dogovorime odamna neam vozeno na golemi dalecini a zdravo eИма некој што е заинтересиран за возење велосипед на големи растојанија, да се договориме кога и како ќе одиме...
Заинтересирани?
Oд Гостивар.Od kade si ? aj da se dogovorime odamna neam vozeno na golemi dalecini a zdravo e
Исто, Џену, алал вера ... само, јас кога имам проблем, тука е вујко ми, он има сервис за точациEпа не е интересно, треба ти да возиш, а не само пали и шибај
Јас сум вистински зависник од возење на велосипед. Возам можеби по 6 часа дневно, многу ме опушта тоа. Вистински се издувувам, дури и стазата на кеј ми е мала. Еднаш со точак од Автокоманда до Ѓорче си се вратив, си го враќав точакот. Кога стигнав воопшто не се чувствував уморна, дури ми се возеше уште повеќе.
Само што ланецот ми плаче за подмачкување..
Оти бе? За да не се погоди топол брат, некоја герила па да те фати во некоја нива?И не планирам двајца да возиме, најмалку тројца...