Грчките волци не сакаат ни Македонски јагниња!

• Креатор на темата ABC
  • Време на започнување

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
ЦЦЦЦ, значи колку глуп народ сме ние тоа е бог да чува....
Ај бе веќе нека се роди некој во Македонија, македонец, што ќе има карактер како Хики....
Да го очисти ѓубрето од Македонија, колонистите на пример
Јас имам таков карактер ама никој не ми дава власт на мене:toe:
Јас се имам заколнато дека нема никогаш да одам на одмор во грција и сеуште се држам на тоа. А овие наши телиња што не размислуваат, па и крави како што гледам има во последно време нека се гонат у *ичку матер!

B

Borg_Drone

Гостин
Другар...
И јас ја бојкотирам Грција уште од кога сум роден....и на таа територија нога нема да ми стапне.....
Ама на грците некако не им доаѓа памет...
Им гореше Еладата минатото лето, и пак не им дојде памет....
ЦЦЦ сега едно цунами уште да ги удри и конечно ќе се очисти таа територија еднаш засекогаш....од етиопското ѓубре....
А нашиве морони, прва класа...изроди...
"Што ја вртам ја Македонија, кога можам да си одам на кафе и на шопинг во Атина, Солун"....тоа го викаат нашите изроди, за жал...

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Се што кажа е вистина и нема што повеќе да додавам. Ама да ни дадат власт, леле, кучка ќе се кучи!

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
Eve na kakov nacin im vracame na ciganive :nerv:

Македонките го полнат Солун

Од раните утрински часови Македонките денеска го полнат Солун. За поимотните, тој годинава е главната осмомартовска дестинација.
Според информациите од граничниот премин Богородица, на македонско-грчката граница, 2.000 Македонки организирано, со 25 автобуси и автомобили, денеска влегле во Грција.
ГЛУП НАРОД БОЖЕ ГОСПОДЕ!!! :nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
, па и крави како што гледам има во последно време нека се гонат у *ичку матер!
Хелоу па они идат у шопинг,како не ти е срам така да збориш за нив.Кутрите сакаат да си земат фармерки,маички..хелоууу!

*иронија*

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Kolku samo se ponizuvaat...... strashnoo!

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Хелоу па они идат у шопинг,како не ти е срам така да збориш за нив.Кутрите сакаат да си земат фармерки,маички..хелоууу!

*иронија*
Ако е така оправдано е :helou:

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Ne tie ne se ponizuvaat...tie se gordeat...eeeejjjjjjjjj shoping vo Solun, pa toa e son(na zalost) za poveceto zeni kaj nas...
Да,ама веројатно за 3 000 не е,кога само толку се регистрирани под аранжмани на туристичките агенции деновиве.Само донекаде имаат право да ги размрдаат административните газови одкако владата им го зеде лебот на стечајците па им ги зголеми платите на административките.:toe:

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
...............................Само донекаде имаат право да ги размрдаат административните газови одкако владата им го зеде лебот на стечајците па им ги зголеми платите на административките.:toe:
Vladata MORA da si pravi SIGURNO GLASACKO TELO.....dobro de...da proba da napravi, zaboravajki deka "politikata" e kurva... :)

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.177
Поени од реакции
4.133
Kakov Kosmofon kakov Germanos, BOJKOT na site tie Grcki gjubrinja... koristete VIP, Avstrija barem nikogas ne i pravela problemi na Makedonija, a isto Avstro-Ungarija e edna od golemite sili koi ODBILE da go potpisat Bukureskiot dogovor 1913 godina.
Бојкот!!??А извини да те прашам во тие грчки компании работат грци или Македонци????

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Бојкот!!??А извини да те прашам во тие грчки компании работат грци или Македонци????
Мислиш дали робовите им се Грци или Македонци?

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.177
Поени од реакции
4.133
Мислиш дали робовите им се Грци или Македонци?
Знаеш ти јас што мислам.:helou: Факт е дека таму каде што има грчки фирми невработеноста е 8 %.Јас би сакал да бидат фирми од некоја друга попријателска земја ама то е.
п.с.Гркињките како протест против нашето име ги откажаа аранжманите во охридските хотели,а нашите ""патриотки" и покрај отпорот од грчките цариници и полицајци не се откажуваат од Солун.Наш си е бе.:nesvest: :tapp:

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Robovi ili ne, sepak narodot e zavisen od grckite investicii...kolku iljadi se vraboteni vo tie kompanii,firmi?
Па ако не беа Грчките инвестиции ќе имавме повеќе домашни.Вака испаѓа дека се радуваме кога Грците целата заработка си ја инвестираат во Грција.Можеби Грците направија сопствени домови,или ги чуваат парите во Македонски банки.?

Знаеш ти јас што мислам.:helou: Факт е дека таму каде што има грчки фирми невработеноста е 8 %.Јас би сакал да бидат фирми од некоја друга попријателска земја ама то е.
п.с.Гркињките како протест против нашето име ги откажаа аранжманите во охридските хотели,а нашите ""патриотки" и покрај отпорот од грчките цариници и полицајци не се откажуваат од Солун.Наш си е бе.:nesvest: :tapp:
Па и во Прилеп има грчки фирми ама невработеноста е над 40%.За жените кој отпатуваа во Грција,немам зборови,освен тоа дека сигурно не се вработени по земјоделски фирми па до вчера копаа или кроеа лозје.Нека во иднина размисли владат кому ги зголемува платите.

Kajgana Shop

На врв Bottom