2013 година-100 години од Букурешкиот договор!

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
1.Учејќи ме историјата,и судејќи дека Македонија е Библиска земја,македонецот не може да го нема..Ќе биде окупиран, измачуван, но секогаш ќе постои..Друг народ како македонеците се и палестинците..Никогаш нема да се истребат од лицето на земјата..А за вас татарчињата,не знам дали ќе ве има или не..
2.Сум бил..И сум видел оџаци многу...
3.Ехе..Јас гледам 1912 година..Тогаш во ЗАЕДНИЦА СО СРБИТЕ И ХЕЛЕНИТЕ НЕ ПОДЕЛИВТЕ..Тогаш бевте сојузници, ми е гајле мене за 1885 и за друг датум..
4.Струмица е дел од МАКЕДОНИЈА..Исто како и ПИРИНСКА и ЕГЕЈСКА МАКЕДОНИЈА..Ќе биде цела, верувај, цела...Ќе се роди нов Александар Македонски, ќе почекам..Да дај Исус да бидам жив тогаш, ама негова милост дали ќе бидам..Ама едно сум сигурен..Дека ќе се роди еден ден..Се ќе платите што сте правеле..

И вервај дека ако сум ти качен на глава досега ќе беше смачкана мравка...100кила не се крепат лесно:)
1.Па и за нас се вили дека сме деца на Ноj,па сме постоели толкова...,ке видиме во иднина.
2.Живеа во БГ и поверваj това което лупаш нема ништо верно.Бех во МК-Битола 2006 година и видех.
3.Еднаш во целата историja и то срешту турците!Еве тамо е проблемот ви дека не гледате други датоми,па и незнаеш шо е станало.Гледаш това кои ти е изгодно и не си обективен.
4.Сори брато,па кога сакаш ревизиа биди готов на това което е било преди 1913 година.А вистината е била дека преди 1913 Струмица е била во БГ.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.995
Поени од реакции
5.610
1.Па и за нас се вили дека сме деца на Ноj,па сме постоели толкова...,ке видиме во иднина.
2.Живеа во БГ и поверваj това което лупаш нема ништо верно.Бех во МК-Битола 2006 година и видех.
3.Еднаш во целата историja и то срешту турците!Еве тамо е проблемот ви дека не гледате други датоми,па и незнаеш шо е станало.Гледаш това кои ти е изгодно и не си обективен.
4.Сори брато,па кога сакаш ревизиа биди готов на това което е било преди 1913 година.А вистината е била дека преди 1913 Струмица е била во БГ.

1.Деца на Ној?На птицата Ној можи, ама ако мислиш на дедо Ное?Лелееее...Абе јас викам дека и ескимите можи се бугари никој не ми верува:tapp::tapp:Ное бугарин?лелеле што не ќе прочита човек на форумов...
2.Дојди пак
3.Објективен сум јас..Ама тоа е..Многу ви е испран мозокот дека сите на светов се бугари..Можи и Џон Кенеди бил бугарин?
4.Ревизија ти кажав, Господ ќе направи

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
1.Деца на Ној?На птицата Ној можи, ама ако мислиш на дедо Ное?Лелееее...Абе јас викам дека и ескимите можи се бугари никој не ми верува:tapp::tapp:Ное бугарин?лелеле што не ќе прочита човек на форумов...
2.Дојди пак
3.Објективен сум јас..Ама тоа е..Многу ви е испран мозокот дека сите на светов се бугари..Можи и Џон Кенеди бил бугарин?
4.Ревизија ти кажав, Господ ќе направи
1.Прочети Историja славенобугарска от Поисиj Хилендарски,коjто велите дека бил македонец и ке разбереш зашто ти велам дека бугарскиот род бил от рода на Нои.
2.Ке доjдам да се видам со другарите во БТ во пролет,не се секираj.
3.Видехме как и Буш стана македонец,видехме как траките станаха македонци и така натаму.
4.Да во едно сме на една страна Бог ке ревизира.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.995
Поени од реакции
5.610
1.Прочети Историja славенобугарска от Поисиj Хилендарски,коjто велите дека бил македонец и ке разбереш зашто ти велам дека бугарскиот род бил от рода на Нои.
2.Ке доjдам да се видам со другарите во БТ во пролет,не се секираj.
3.Видехме как и Буш стана македонец,видехме как траките станаха македонци и така натаму.
4.Да во едно сме на една страна Бог ке ревизира.
1.Абе и јас можам да издадам книга и да пишам во неа дека Македонија е директен потомок на Аврам...
2.Дојди, баш сакам да спориме во живо..
3.Буш никогаш не бил македонец...има жена со потекло од неготино
4.Токму така...

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
1.Абе и јас можам да издадам книга и да пишам во неа дека Македонија е директен потомок на Аврам...
2.Дојди, баш сакам да спориме во живо..
3.Буш никогаш не бил македонец...има жена со потекло од неготино
4.Токму така...
1.Па библиата не е писана от човек?Паисиj не е македонец?
2.Со големо удоволствие.
3.Видех споровете
4.Поздрав!:wink:

Член од
9 март 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
220
Сум бил во Балкански Татарстан сите црни како оџаци сте (само Пирин е бел)
Прав си - црна татарка и бела македонка:

Црна татарка:

Бел македонец:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.995
Поени од реакции
5.610
Атила, многу си духовит..Аплауз..Леле, кај ги најде овие?Оди скриј се некаде бе...Крадци на историја, идентитет и народ...

Член од
9 март 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
220
Та има ли какво да се обс'жда оште за Букурешткија договор?

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.995
Поени од реакции
5.610
Та има ли какво да се обс'жда оште за Букурешткија договор?
Вратете го Пирин и ќе нема повеќе....Инаку дотогаш ќе се препираме тука...

Член од
9 март 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
220
На основание чл. . . ., ал. . . . , т. . . . от . . . . . . . . . . . . /да се посочи нормативнијат акт/.
Хајде Кико, поп'лни празните полета!
:smir:

F

FilipMacedon

Гостин
Ako ako vo 2012 ke ja pravime golema.A vie tatari togas ke se slikata za sengen viza

Kajgana Shop

На врв Bottom