- Член од
- 1 февруари 2007
- Мислења
- 13.039
- Поени од реакции
- 2.270
1.Па и за нас се вили дека сме деца на Ноj,па сме постоели толкова...,ке видиме во иднина.1.Учејќи ме историјата,и судејќи дека Македонија е Библиска земја,македонецот не може да го нема..Ќе биде окупиран, измачуван, но секогаш ќе постои..Друг народ како македонеците се и палестинците..Никогаш нема да се истребат од лицето на земјата..А за вас татарчињата,не знам дали ќе ве има или не..
2.Сум бил..И сум видел оџаци многу...
3.Ехе..Јас гледам 1912 година..Тогаш во ЗАЕДНИЦА СО СРБИТЕ И ХЕЛЕНИТЕ НЕ ПОДЕЛИВТЕ..Тогаш бевте сојузници, ми е гајле мене за 1885 и за друг датум..
4.Струмица е дел од МАКЕДОНИЈА..Исто како и ПИРИНСКА и ЕГЕЈСКА МАКЕДОНИЈА..Ќе биде цела, верувај, цела...Ќе се роди нов Александар Македонски, ќе почекам..Да дај Исус да бидам жив тогаш, ама негова милост дали ќе бидам..Ама едно сум сигурен..Дека ќе се роди еден ден..Се ќе платите што сте правеле..
И вервај дека ако сум ти качен на глава досега ќе беше смачкана мравка...100кила не се крепат лесно
2.Живеа во БГ и поверваj това което лупаш нема ништо верно.Бех во МК-Битола 2006 година и видех.
3.Еднаш во целата историja и то срешту турците!Еве тамо е проблемот ви дека не гледате други датоми,па и незнаеш шо е станало.Гледаш това кои ти е изгодно и не си обективен.
4.Сори брато,па кога сакаш ревизиа биди готов на това което е било преди 1913 година.А вистината е била дека преди 1913 Струмица е била во БГ.