- Член од
- 30 април 2008
- Мислења
- 27
- Поени од реакции
- 0
znaete li nekoj da mi kazete nekoja adresa za vadenje igri za nokia n73mislam free igri slobodni fala odnapred
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ќе отидеш ТУКА и ќе побараш симбиан или јава апликации има еден куп игри и програмиznaete li nekoj da mi kazete nekoja adresa za vadenje igri za nokia n73mislam free igri slobodni fala odnapred
bratko barav na taa stranica za java igri nema za simbion samo za soni erikson aj ke te zamolam pisi mi ja po detaljno stranicata kade sto ima za nokia n73 igri ili za simbion pisi mi kako da ja najdam trazev celo vreme mi izleguva se za sonierikson aj ke te zamolam fala ti unapred mislam ti mmi najvekje pomogna za se Torte nokia n80 sampion si pozdrav od kumanovo
druze izvini vaka jas stvarno sum pocetnik na forumi i nemam vrska kaj da ja najdam taaa privatna poruka sto si mi go pisal msnto da go procitam vrska nemam hahaha ako mozes objasni mi poubavo hahaha nemam pojma
ej fala sto mi kazate kude stoi privatni poruke najde samo ako znae nekoj da mi kaze kako se vika program za nokia n73 ili nemam pojma tamo za svaku simbion verziju mi kazava imalo program sto kd sakas u nokj da snimas nesto ukljucues ga blic kd sakas i ga iskljucues kako na soni erkson a na nokiu nemoze samo preko program mogalo takoj mi kazava tacno li e ili ne nemam pojma ili ako saka nekoj ako ga ima tj program neka pise ke mi ga treba fala vi unapred pisite pozdrav od kumanovo
Mи пиши: Еxpired certificate
Едит: Најдов начин. Ја вратив датата 1 година порано.... го инсталирав, и пак го вратив на денешна дата.![]()
ej torte fala za programceto ama kaj mene nejke da se instalira u telefonot ga skimnav i go staviv so blutud u telefon ama koga go stisnav kopceto da se instalira mi pisuva nepoznat format datoteke zosto taka moz nee za nokia n 73 ili so ke mu e a aj ako imas drugo takvo programce pusti ili pisi kaj da baram fala ti unapred i stvarno najvekje mi pomogna u se te vnesov u msn i sakam da se zaponaeme da me opravis za puno rabote pozdrav sampion si pisi
ej brat a koe vreme se ti ukljucues na msn posto jasam muzicar potocno bubnjar i sviram nonstop po svadbi i drugi veselbi i pokasno sum na net mislam rano sabajle i pisi mi koe vreme moze da se slusneme na msn da mi objasnis kako toa ne te svakjam kako da go otpakuvam programceto
jas go simnav ti sto mi go pusti i fajlot se pokaza kude mene kako knigi i sega sto treba da napravam pisi mi podetaljno ako mozes posto ne sum ic zapoznaen so ovaa rabota gledam kolku mozam da se snajadam i stvareno ti mnogo fala za se sto mi kaza mnogo me oprav ama sg ovoj otpakuvanje kako treb da bide hej fala ti unapred ili pisi ili pisi koe vrama si na msn pa ke se cueme tamu ali jas denje spijam pa za toa ako se fklucuvas popladne moze da se cueme pozdrav pisi