Рок Фест 2008

• Креатор на темата Креатор на темата KohlBass
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ај за двете вечери на кратко..
У петокот сите бендови мање-више ми се свиѓаа.. ама Џекил беа :vozbud: .. и порано ги имав слушано, ама завчера беа у најдобро светло.. највише мерак ми направија со Уан Уеј Тикет, и мило ми е што ќе свират во финале..

Вчера беше една од подобрите свирки у последно време.. иако сите другарчиња ме оставија, ја си останав до крај и си поминав најубаво.. :vozbud: за бендовите немам коментар.. :)

Пих, да те знаев како изгледаш, ќе те примев под моја закрила :vozbud:. Отидов заради К.У.Р., ептен другарчиња ми се, ама сепак Ноу нејм неишн некако најдобри ко да беа, а?

Пих, да те знаев како изгледаш, ќе те примев под моја закрила :vozbud:. Отидов заради К.У.Р., ептен другарчиња ми се, ама сепак Ноу нејм неишн некако најдобри ко да беа, а?

i ja da te znaev, ke te sutkav :) NO NAME NATION zakon :vozbud: i New Police State bea dobri, a drugite bea veke videna rabota...iako bea dobri :) vecer za pamtenje :vozbud:

да не беше некој вечерва ?
(рап вечер на рок фест - ВТФ )

Најверојатно, значи ништо официјално, според некои мои пресметки, бендовите што ќе свират у финале се: S.O.F.A.R., Џекил, Вандал, Next Generation, Скорџ, Overtime и Фонија. Фрката е што Overtime и Фонија имаат ист број гласови. Крајно дебилно ќе е еден бенд да свири а другиот не, на било која основа да е одлучено тоа.
сакаш да кажеш дека и вие сте во финале?? значи си најдов причина да одам :) :) :)

сакаш да кажеш дека и вие сте во финале?? значи си најдов причина да одам :) :) :)

Сеуште незнам сигурно. Сега се појавија од нигде никаде муабети дека имало некое жири, така што...

petokov, losi deca, defekt, new police state, kur i no name nation rasturija... najbolji svirka do sega ovaa godina :D

Знае ли некој официјално кои бендови одат во финале?

Знам дека NEXT GENERATION идат сигурно !!!

По 57, ама не идеме у финале. Испадна дека некое жири имало, па ги одбрале Parallel Universe... Да беше некој друг бенд, искрено ќе се сомневав во кредибилноста на жирито. Вака барем се оправдаа.:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom