PoisonGrl
~Malo crveno~
- Член од
- 8 јули 2006
- Мислења
- 664
- Поени од реакции
- 2
Не ми кради цитати! :pos2:Секогаш е убаво да се дознае нешто ново за себеси.
Nippi, јас ќе се погрижам да си поминеме ние убаво додека они се на сцена :smir:
Не ми кради цитати! :pos2:Секогаш е убаво да се дознае нешто ново за себеси.
Со оглед на тоа дека се многу бендови, најверојатно порано ќе почне.Најчесто во 9 саат
Не секоја музика на РокФест е за шутки.:smir:првата вечер влегов прв вака сега: Warnament-ноу комент, ѕверови, Overtime-топ свиревте ама немаше нешто материјал за шутка ама пак топ бевте, VANADL-е за овие незнам што да кажам...будали, вокалот ненормално добро пее, Next Generation-добро исвиреа и мислам дека тие ќе бидат победници за оваа вечердека пола луѓе на свиркава беа од ѓорги и сите за нив гласаа, ама ај ќе видиме, толку... другите што не се натпреваруваа не ги слушнав дека си отидов дома за да станам утре во школо порано (хаха колку не, уште дремам на кајгана). заклучок идам и втората вечер
Next generation.знае некој кој освои најмногу ласови?
Па, секогаш победува тој што ќе се помачи најмногу публика да си донесе, не беше изненадување ова.Ајдеееее..... Неам коментар.
Затоа веќе и меркот се изгуби на рок фест, но сепак има квалитетни бендови за кој вреди да се иде.Па, секогаш победува тој што ќе се помачи најмногу публика да си донесе, не беше изненадување ова.
Па, баш поради тоа има (неколку, за кои сум сигурен) бендови кои одат само за да свират а не за да победат. Натпреварувачкиот дух е изгубен одамна.Затоа веќе и меркот се изгуби на рок фест, но сепак има квалитетни бендови за кој вреди да се иде.
Јас вечера ќе ѕирнам кој се како се.