Рок Фест 2008

• Креатор на темата Креатор на темата KohlBass
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
14,15...неам бре ја никаква среќа,кога нема свирки окапувам овде,а кога има морам(заповедано)ми е да одам настрана.Ту јазк:(((

Па, постојат, на некој начин... По фестов, ќе зимале нов гитарист. Да видиме како ќе изгледа тоа.

Nema da zimaat nov gitarist, ke si ostanat kako so bea (od sigurni izvori) :) Ustvari...moze i ke zemat, poso Damir sviri i u Scorch :) aj ke vidime :)

Шо така Дино да си иде? Го открија дека е буљаш:pos:

Шо така Дино да си иде? Го открија дека е буљаш:pos:

Да знаеше за што збориш, ќе ти одговорев.
А, Fatty, незнам кој ти кажал тоа, ама ја не би бил толку сигурен во изјавата.

Кохлбас го знам Дино:) учеше во панче генерација сме:wink: и многу добро знам што и како е....знае да свири добро тоа ОК не кажувам лош збор за тоа, ама и другото е важно. Мислам дека и ти свиреше со нив, ако не се лажам

pa damir mi kaza, vcera go prasav :) aj nema veze, ne tvrdam niso, ke vidime after festot:) pozz

Кохлбас го знам Дино:) учеше во панче генерација сме:wink: и многу добро знам што и како е....знае да свири добро тоа ОК не кажувам лош збор за тоа, ама и другото е важно. Мислам дека и ти свиреше со нив, ако не се лажам

Незнаеш за односите во бендот. А, да свирам во друг бенд со Дино.

само едно ќе кажам,не знам кои се Дамир и Дино :) :) нема везе,али Стефане од тебе очекувам добра шутка да ме направите модра :) :) :)
идам де,тееееееееееееееееееее
и двете вечери,а ако даде Господ и на финале.. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom