- Член од
- 8 декември 2008
- Мислења
- 643
- Поени од реакции
- 41
Ме интересира зашто Ајдуци не навиваат за АБА, а навиваа за Струмица 2005 или како и да се викаше
Точно.Бидејќи АБА се тим составен и финансиран од протестанти, а Струмица си беше клуб на Градот... јас така знам, ако сум грешка нека ме поправи некој
Точно Јоце те подржувам така е! Саа за с арно карат как за прва сезона у прва лига здрааве догодина ак не одпаднат ќе се надеваме па да се напраа некој шампионски тим и да се освоо некоо титула А кој ќе навива и кој не ич не ме интересира јас ќе си одам ќе си гледамЗначи треба да биде за поздравуване тва шо некој пробува да га дигне на нозе пак прволигашката кошарка у Струмица,шо вложува у нее а и у салата која веќе почна да заличува как шо треба и ќе стане една од најубавите у Македонија. Значи човеците се Американци а тама пола население как шо кажа бабарабатин се протестанти ама тва не ги праа ништо поразлични или повеќе/помалце од другите вери.
Ак не си чујал .. СПОРТО НЕ ПРАВА РАЗЛИКА У БОЈА НА КОЖА,ВЕРА,НАЦИОНАЛНОСТ!!!!!!! Некој ден може да се погодаш да играш со некој од муслиманска вера,од протестанска,од христијанска и од какви има тама други .. и ак судаш кој каков бил .. "далеко ќе стигнаш".
Побего је уметникНе навиваат бе, воѓата им е у странство
Главниот модератор,кој никогаш не се впушта во кавги и никого не провоцира,секогаш ја зборува вистина и доста искрен човек..ти си пример за сите тука на форумов !!Не навиваат бе, воѓата им е у странство