Фан Клуб: АБА

• Креатор на темата Viktoranius
  • Време на започнување

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Победи АБА, не памтам колко разлика, над 10 беше изгледа:smir:

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
Мемнтално екипата на КК АБА се наоѓа на 2рата позиција на табелата.Последниот натпревар АБА го играше во Неготино и победи со 10 разлика.Точен резултат 81-91 .:helou:

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Се поверојатно е дека догодина АБА ќе ги гледаме во прва лига:vozbud:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Какви амбиции има екипава?
Мислам ако влезат во прва лига ,дали имаат во план да земат добри играчи или да бидат како Поп Спорт и слични екипи?

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Уште колку кола има до крајо бе, и колку екипи влеват у прва лига сега видех оти со второто место имат исто бодови ајде барем кошарка да гледаме у прва лига ко немаме надеж веќе у Беласица :)

^Слушнах некој маабете поодамна оти сакале да влезат у прва лига и да се појачат па ќе видаме шо как ќе излезе :)

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
Уште колку кола има до крајо бе, и колку екипи влеват у прва лига сега видех оти со второто место имат исто бодови ајде барем кошарка да гледаме у прва лига ко немаме надеж веќе у Беласица :)

^Слушнах некој маабете поодамна оти сакале да влезат у прва лига и да се појачат па ќе видаме шо как ќе излезе :)

Уште 2 кола до крај.АБА вчера повторно забележа победа со Водњански Лисици со голема разлика ( незнам точен резултат ).Иначе до крајта има уште 2 кола.АБА следно игра со Црн Дрим во гости,па потоа на домашен терен со Куманово 2009 кое ке биде одлучувачко дали АБА ке влезе во прва лига.:smir:

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
ПРВА ЛИГА АЛЕ АЛЕ АЛЕ

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Ајдеее ќе горе догодина па кошаркарски Струмица!... Саа да вииме шо играче ќе донесат за догодина!:vozbud:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Редно беше, ај догодина некој добри играче как у Струмица шо бее и па да пука саалта :) :)

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Редно беше, ај догодина некој добри играче как у Струмица шо бее и па да пука саалта :) :)
Тешко оти ќе е как шо беше пред 2-3 години ама ај ќе видаме мош појако ќе е следната сезона. :)

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Буџето им е ного голем на АБА, така да очекувајте силна екипа догодина.......

Член од
15 април 2009
Мислења
62
Поени од реакции
2
Ајде нека ви е честито, па да се врати атмосферата од натпреварите Струмица - Фени

OdMitico

Rajko Mitic
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
324
cestito prva liga...na smetka na Ultimejd...Mada izgleda ce se prosiruva ligata,kako sto slusav,za da igraat i tie vo prva liga posto sponzoro na ultimejd bil i sponzor na ligata!!!

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
јас па имам информации оти ултимејт немат пари да флезат

Kajgana Shop

На врв Bottom