aj da vidame bas kolko "novo ke se stava":pos2::pos2::pos2::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene:Столе не вреѓи не трески глупости ка не си упатен у некои работи
Ќути си поарно.
Едно време сите зејаате саалта не га бивало тва капало,тва немало,ладно било... саа га прават од европски терк пак не ви чине. Крово е готов веќе,трибините ги сечее ги извадии и даските и железинта и ке стават столчина. Тва дек шо беше горе за камери да снимат е нацело размонтирано и се стават нови даски т.е нацело се реновире тва. Дек шо бее скршани џамовите сите ги смении.
Ај ти как поупатен кажи ни.Да на мене не ми одговаре, идиот човек шо сите знаат нема да даде денар у спорто, га има СПОРСКАТА САЛА НА СТРУМИЦА.Сала шо е правана од пари на народо, саа га има некој Американец, убаво ти е тава на тебе?Ако ти е на тебе, на мене не ми е.Аба - МИЛЕНИУМ, става карта 50 денара, и од тај чекаш аир Оти на другите утакмици не стави карта?Не ми прече да е саалта у човек шо го САКА спорто, ми прече шо е у ИДИОТ шо само гледе корист и ништо друго.Џајми и спорт, од дека бе?Столе не вреѓи не трески глупости ка не си упатен у некои работи
Ќути си поарно.
Едно време сите зејаате саалта не га бивало тва капало,тва немало,ладно било... саа га прават од европски терк пак не ви чине. Крово е готов веќе,трибините ги сечее ги извадии и даските и железинта и ке стават столчина. Тва дек шо беше горе за камери да снимат е нацело размонтирано и се стават нови даски т.е нацело се реновире тва. Дек шо бее скршани џамовите сите ги смении.
Паркето дека шо е ного издуун најного е почнано да се ваде и ке се права,а на тии места шо беше малце издуун го направии.Има оште нешто ама кажаа оти се ке се среде.:helou:Паркето е запеза...мора потхитно да го менат или да го прават...на 3-4 места е издуиин...вода има флезано...трибините за 2 месеци ке бидат готови...
Паркето дека шо е ного издуун најного е почнано да се ваде и ке се права,а на тии места шо беше малце издуун го направии.Има оште нешто ама кажаа оти се ке се среде.:helou:
Победа на АБА од 12 коша разлика на гости во КК Карпош Соколи 2000.Конечен резултат незнам.:helou:
тва коше не спага у кошаркаското игралиште, па не е приоритет за реновиране:smir:Знам оти ке го прават...ама кога ке биде готов...ние немаме услови утакмица да играме...баш тама на ќошето е најного издуун...
тва коше не спага у кошаркаското игралиште, па не е приоритет за реновиране:smir:
Сега за сега само кошарката е мислам, мош и ракомет..... Понатам ке го средат терено и за другите спортови, само екипите треба да појават интерес, така стоо у изјавата на Џајми:smir:Мислам оти у салата не се тренире и игре само кошарка:smir:има и други спортови...
Сега за сега само кошарката е мислам, мош и ракомет..... Понатам ке го средат терено и за другите спортови, само екипите треба да појават интерес, така стоо у изјавата на Џајми:smir:
Да се надеваме:smir:Тука си грешка...ние тренираме...ракомет...има и рекреативци...и баш по кошината е најного издуун паркето..на средната е па...кога играме утакмица се жалат сите ..да се надеваме оти у брзо време ке го направат...
Шо ти прече па на тебе шо га има спортската сала?Ај ти как поупатен кажи ни.Да на мене не ми одговаре, идиот човек шо сите знаат нема да даде денар у спорто, га има СПОРСКАТА САЛА НА СТРУМИЦА.Сала шо е правана од пари на народо, саа га има некој Американец, убаво ти е тава на тебе?Ако ти е на тебе, на мене не ми е.Аба - МИЛЕНИУМ, става карта 50 денара, и од тај чекаш аир Оти на другите утакмици не стави карта?Не ми прече да е саалта у човек шо го САКА спорто, ми прече шо е у ИДИОТ шо само гледе корист и ништо друго.Џајми и спорт, од дека бе?
На тебе ти прече тва шо ти го кажа СРРУЛЗ. Не друго.Ај ти как поупатен кажи ни.Да на мене не ми одговаре, идиот човек шо сите знаат нема да даде денар у спорто, га има СПОРСКАТА САЛА НА СТРУМИЦА.Сала шо е правана од пари на народо, саа га има некој Американец, убаво ти е тава на тебе?Ако ти е на тебе, на мене не ми е.Аба - МИЛЕНИУМ, става карта 50 денара, и од тај чекаш аир Оти на другите утакмици не стави карта?Не ми прече да е саалта у човек шо го САКА спорто, ми прече шо е у ИДИОТ шо само гледе корист и ништо друго.Џајми и спорт, од дека бе?