Секс без оргазам

Член од
16 октомври 2009
Мислења
593
Поени од реакции
28
Мора да си ептен посебен чим женските со тебе доживуваат метаморфоза и почињаат да звучат ко животни(прасиња, свињи, whatever). Мене ипак ми е помило да се држам до човечките звуци:helou:
Хахахха убаво му го плесна.Мене ми се нема десено до сеа да нема оргазам,а и како што кажа оргазамот не е морален за да се резултира на добар секс.

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Хахахха убаво му го плесна.
Шо “убаво му го плесна“?
Он и посака оргазам од 30 минути, она му се дереше:(

Он топик, ако е еднаш-два пати, нема гајле..
Ако е повеќе-нешо не е океј:)

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Па со оглед на тоа што просечно по минимум половина литар сперма се налива од една машка свиња во текот на еден однос... ништо чудно и за оргазмот на женките... едноставно... звук од преполнувањето :icon_lol:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
Хахахха убаво му го плесна.Мене ми се нема десено до сеа да нема оргазам,а и како што кажа оргазамот не е морален за да се резултира на добар секс.
Како тоа не е морален? Нема ништо неморално во оргазмот...
Да не мислиш, не е задолжителен?

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Не гледам причина зашто би му се лутела на партнерот кога сето тоа е нормална појава и на секого му се има случено.
А и за секс се потребни двајца така што ако нешто не е како што треба, многу јасно дека двајцата сме си виновни за тоа а не само партнерот. Не знам зашто вината ја префрлата на партнерот :toe:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Мене ми звучи како за тешење работата.Не завршуваш,а го фалиш сексот,чудно.Ако се повторува секс без оргазам,тогаш партнерите не си одговараат во кревет и време е да размислат за друг.Не е само партнерот крив,туку двајцата не се поклопуваат.Разбирам еднаш да се случи,ама секој пат да се залажува човек е жално:smir:

KeleS

insolitus res
Член од
22 јануари 2008
Мислења
734
Поени од реакции
57
Многу влеговте бреј ...

Освен то дајте бе ,та мажи та жени , секс без оргазам нетреба да постои , а ако веке не се достигни до таму со едно помагало преминваш на друго ... Имаш Г спот стимулациа , канилингус , фелацио , прсти , раце .... не се прекинва додека и двата партнери не се задоволени и точка . Но ритрит ,Но сарендер АУуууу . :vozbud: :vozbud: Тридена ако треба три дена ... нема попуштање .

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Мене ми звучи како за тешење работата.Не завршуваш,а го фалиш сексот,чудно.Ако се повторува секс без оргазам,тогаш партнерите не си одговараат во кревет и време е да размислат за друг.Не е само партнерот крив,туку двајцата не се поклопуваат.Разбирам еднаш да се случи,ама секој пат да се залажува човек е жално:smir:
Aма тоа ти, според своите искуства и потреби тврдиш.

Ја тврдам дека и без оргазам сум имала wow секс (и на два/три наврати, него поише) и патем итекако сме си одговарале со партнерот. И, ко контраст, сум доживувала оргазам, а overall сексот бил lame.

За мене лично, сексот е процес и важен е секој дел од чинот.
Не го сфаќам ко нешо у кое треба да завршиме со партнерoт одредени task-ови.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Aма тоа ти, според своите искуства и потреби тврдиш.

Ја тврдам дека и без оргазам сум имала wow секс (и на два/три наврати, него поише) и патем итекако сме си одговарале со партнерот. И, ко контраст, сум доживувала оргазам, а overall сексот бил lame.

За мене лично, сексот е процес и важен е секој дел од чинот.
Јас за вакво нешто ниту имам чуено,ниту имам доживеано.Во глава го вртам цел филм и никако не разбирам од wow секс да нема оргазам или обратно.Може повеќе опис?:)
Не е да завршиш нешто во сексот како по шема,туку цело е кога има се :)

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Жените откако ќе свршат, не се заинтересирани да му помогнат на мажот при свршување...ај добро и обратно. :)

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ja ponekad fejkiram orgazam!

:pos2::pos2::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::baeh::baeh::pusk:

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Јас за вакво нешто ниту имам чуено,ниту имам доживеано.Во глава го вртам цел филм и никако не разбирам од wow секс да нема оргазам или обратно.Може повеќе опис?:)
Не е да завршиш нешто во сексот како по шема,туку цело е кога има се :)
Чуството ми било wow е единствениот опис шо можам да го вербализирам. Тоа го осеќам и тоа е така.

Самиот факт дека имам секс со особа која ја сакам е нешо као 80% од задоволството...плус чуството на страст, предигра, самот чин и, ко најголем стимул, задоволството кое го гледам кај партнерот...па, помеѓу све ова, оргазмот може, а може и да не се деси и притоа нема нишо битно да ми смени.

Патем, не глеам баш поента да лажам за ова. Можда сум фрик, можда не е нормално, али за мене тоа е факт едини и нема шо да се тешам, кога де факто ми било убаво.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Далеку од тоа дека лажеш:smir:
Само не ми беше сфатливо на толкава страст да не се доживее оргазам.Еве да научиме и такво нешто:)

P

Princ

Гостин
и бенчмаркови? :icon_lol:

Чуму секс ако нема оргазам?
Може да се гушкаме, да се драпаме... ама пак не мора да имаме секс (да го дигнеш, да се навлажни) ако сакаме да си посветиме некоја интимност. Барем во форма на секс не мора.

Kajgana Shop

На врв Bottom