"Куќен совет" на Сител

• Креатор на темата Креатор на темата Supreme06
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Емисијава се вика ,,Куќен совет,,
Нема некој посебен концепт не е определена каков вид емисија е.Изглеа само пополнува време.Водителката(ако може така да се нарече)глуми нешо не знае сама шо глуми.

Ај да не речете како коа не ја глеаш моеш да судиш.Еве денес ја гледам цела и не можам да ја сфатам.Значи земија камерата еден кауч лупни и некој да мрда пред камера и ете ти емисија.Зборат на дијалект и ој разбери нешо.

Се јавува гледач:Емисијата ви е многу прекрасна и поздрав до емисијата?!?

Ваше мислење за емисијава
п.с.Единствено што е убаво е што пуштаат музика македонска народна.

Интернетот како медиум е добра асоцијална алатка за тој кој знае да го користи :) За останатите, постои магијата на подвижни слики и многу лошо глумење лудило - арно си кажа.

Како се дере водителката како 15 годишна шмизла.

Незнам стварно до кога вакви глупи емисии по нашиве телевизии?

Како се дере водителката како 15 годишна шмизла.

attachment.php

:vozbud:

Attachments

• Smrt za smizli.jpg
    Smrt za smizli.jpg
    3,3 KB · Прегледи: 243
Сум гледал една епизода од овој култен македонски серијал, со досега невиден рејтинг за ова наше подрачје.:pipi:

Имено во шоуто се претстави еден така постар лик, од женски род и видно возбуден, со ниво на адреналин поголемо од дозволеното. Потоа почна да д`дка и од немање строгозацртана концепција за тоа што треба да направи/каже следно, го отвори прозорецот се погледна нагоре и рече:

-Комшиќе, пушти на Сител да видиш, ме има на телевизија.
По ова следуваше брзопотезна реакција од моја страна, беа упатени две-три сочни пцовки, даљинското во рака и пуштање на нормален телевизиски канал. Нормален канал како МТВ1.:back:

Не се само таму...на повеке телевизии..чат пат има,чат пат нема,сите се со некој глуп концепт

Jove, zar MTV1 ja smetas za normalna, jas ja gledam samo koga ima liga na sampioni, a Sitel e na 2 mesto po glupost, pogotovo Latas i onoj sportskiot komentator Bosko, mu go zaboraviv prezimeto.

90% од македонските емисии се неверојатно срање! Мислам дека МИ СЕ ПОВРАЌА кога ќе видам во секоја емисија БЕНД. Sooo the 90s...

И јас случајно ја фатив емисијата и ја гледав....и гледав...и уште неможам да сфатам што беше тоа:nesvest:
незнам дали е така секогаш ама тогаш тоа гледав, нешто се слуша ѕвонење и водителката ја отвара вратата...а тоа да ти било демек гостинот дошол...и му вика повели,влези...wtf???

подегенско нешто немам гледано

Реков ја само да пополнат време.Како може Сител да си дозволи нешто вакво да се прикажува бее..

Ја гледам кога ќе ја фатам најмногу заради Бранко Бенинов. Легенда е човекот самата негова појава ми е поим за хумор, а онаа водителката ме нервира и мене.

Жално, очајно и мизерно е тоа на што се приморани македонските актери за да го извадат лебот. Навистина е жално.:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom