Ги нема уште да се јават,сигурно се на прослава.:salut:и??...дојдоа татарите во Велес или не??...ги пречакаа ли велешани, како што прилега...домаќински:pusk::pusk:
Абе не ќе му го најдеме крајот,во Недела не се руши,ама се прска со боја.:pos2:Ми кажуваше другар од Велес дека поминале покрај куќата на тој што ја поставил бистата кај него во двор, и дека ја виделе бистата испрскана со црна боја..(некој ја суредил изгледа)
Буаааааа само напред
Па јебига ние сме мал народ и мораме да се снаоѓаме некако.големи сте маже браво сакате ли да ви пуснем клип како се слави независноста на косово во шкупи(скопje)??? зошто зевс и другите с'рби во форумот не ги пречекахте албанците???
пс.многу интересно ке стане ако грција ви сложи вето за нато-ке има федерација м-у македонци и албанци,а вие ги пр'скаите спомениците с боја и криите си ја главата во песокот.
Сакаш јас тебе да ти пуштам бугарки што ги апси полиција од кај тие што пукаа во Скопје???????? Кои срби на форумов бе ,срби те викале тато секој божји ден додека си жив. Гледај си ја ти твојата КЕН ЛИ држава и ако несто те интересира изволте пред споменикот на Мара во Скопје на лаф моабет.Тогаш удиравте чивтиња на форумов кога дојде денот ви мењаа памперс пред телевизор .големи сте маже браво сакате ли да ви пуснем клип како се слави независноста на косово во шкупи(скопje)??? зошто зевс и другите с'рби во форумот не ги пречекахте албанците???
пс.многу интересно ке стане ако грција ви сложи вето за нато-ке има федерација м-у македонци и албанци,а вие ги пр'скаите спомениците с боја и криите си ја главата во песокот.
А знаеш дека кога го претставија споменикот на Скендербег во Чаир,на свеченоста гостин беше и Красикур Карагомнаров :wink:.Сакаш јас тебе да ти пуштам бугарки што ги апси полиција од кај тие што пукаа во Скопје???????? Кои срби на форумов бе ,срби те викале тато секој божји ден додека си жив. Гледај си ја ти твојата КЕН ЛИ држава и ако несто те интересира изволте пред споменикот на Мара во Скопје на лаф моабет.Тогаш удиравте чивтиња на форумов кога дојде денот ви мењаа памперс пред телевизор .
O rop ti chifsha...
Git be tatar...
Da a shmut.
Do ta mushoj ne se folish shum.
Sve ke ve pukam.
p.s
Човекот (мислам дека) е србин по националност, ама беше и во организацијата и на протестот за зачувување на името. Ти?СРПСКА ПРОПАГАНДА 16-02-08 14:50 Zevsus `bem ti mater,coravu...smrdljivu.
Zevsus ada di go pusis ti k***t , ebate mater srboman eden, majmun mame ti ebam ....
Ај стига си плакал . Албанците држава ке напраават во Западна Македонија па ви си затварјате очите.ме разочараа велешани, то дозволија да се одржи откривањето на бистата...срамота и за македонската влада која дозволува вакви работи во срцето на МАКЕДОНИЈА...после сакаме да си го зачуваме името...со вакво индолентен однос тешко