Кен Ли (на бугарско-англиски)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
лелеее зашто го пуштив ова дур јадам сендвич со салама ми залетна ке погинев ради оваа ќускијава....

Значи драги соученици во денешната лекција установиме дека Бугарите се најдебилната творба на оваа планета земја,излагањето на пофесорката е снимено погореsd

'' дибудибу даучууу'' (звони)

Кен лиииии тудибудибудаут ууу

леле не можам да се соберам од смеење :pos2: па уште вика НЕ кога ја прашуваат да не е without you, и на крај значајно "на енглески", уште тоа НЕ-то црвено како и го залепиле :pos2::pos2: цел ден го вртам, вакво нешто одамна немам видено :pos2: гарант пустава си мисли дека песнава е за некој што се вика кен ли :pos2:

Се кладам дека поред циркусов што го направи глупердава на никој не му текна да ги анализира фациве .Татарски оригинал , посебно оној десно од водителката Аспарух јуниор 100% :pos2:

Мараја откако го видела клипов одржала прес конференција во која ги обвинува бугарите дека ја намонтирале на клипот демек и она истата песна ја пее. Таа тврди дека "Without You" не е нејзина песна и најверојатно некој ја мести.
Повеќе во вестите на Сител во 18:00 часот, Латас химселф ќе ја објави веста.

Едит: од доверливи извори тукушто дознав дека поради очајот во кој паднала Мараја, не е исклучена можноста да потегне по својот живот и да се обеси :(

muahauahahahahahahhaahahah lellelelelel Bozeee bugarska rabota :pos2: :pos2: :pos2:

Мараја откако го видела клипов одржала прес конференција во која ги обвинува бугарите дека ја намонтирале на клипот демек и она истата песна ја пее. Таа тврди дека "Without You" не е нејзина песна и најверојатно некој ја мести.
Повеќе во вестите на Сител во 18:00 часот, Латас химселф ќе ја објави веста.

Едит: од доверливи извори тукушто дознав дека поради очајот во кој паднала Мараја, не е исклучена можноста да потегне по својот живот и да се обеси :(
[/quote] Glorijan: ova e moja pesna nemojte da mi ja kradete, i po hitot putence , jas sum megazvezda[/quote]

Може не знае англиски, ама барем е убава.:tears:

auuuuuuuuuuuuuuuu..............:pos2: A od kaj znaete pa vie deka nas ne ne ucat gresen angliski....:pos2: Tipkava si e prilicno sigurna deka e u pravo.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom