Плоштад ПЕЛА, СРЕДА 27-ми февруари 19:00! МИТИНГ!

• Креатор на темата Креатор на темата Persey
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Луѓе, ако го има некој снимено целиот говор на Тони нека го постува. Ќе ви бидам бескрајно благодарен.:smir: Многу хард кор говор имаше, сакам да се потсетам. :helou:

Се секавате ли на тестот со пеперутката. Ви пуштаат филм како се извршува атентат на некој претседател и плус некоја пеперутка пролетува низ кадарот. И вие после цел ден си расправате за пеперутката.

Истото и сега се случува, покрај масовен и грандиозен митинг, вие расправате за пеперутката, која ја пуштија потплатените предавнички новинари.

Потполно се согласувам

:tv::tapp::baeh::nesvest:

Поздрав

Едно големо БРАВО за протестот!! Стварно беше организиран на ниво. Покажавме дека сме ГОРДИ МАКЕДОНЦИ!!! А командант Коки..... Стварно немам зборови, човекот е комуњарска трагедија!!!

Бев на протестот синоќа!
Бев еден од малкумината кои тргнавме од Кавадарци.
Имам само едно нешто да кажам:
-ГОРД СУМ ШТО СУМ МАКЕДОНЕЦ!!!!
Срам да им е на полтроните и предавниците!
Толку гордо одамна се немам чувствувано.
Сам ако требаше пешки ќе тргнев.
За сите срања што се случиле(а јас еве сега дознавам), некој треба и мора да плати!
Поздрав да сите вистински МАКЕДОНЦИ.....

Протестот беше осмислен и органзиран одлично само лошо е што некои политички профитери сакаа на ваков начин да поентират:tapp:

Луѓе, ако го има некој снимено целиот говор на Тони нека го постува. Ќе ви бидам бескрајно благодарен.:smir: Многу хард кор говор имаше, сакам да се потсетам. :helou:
И јас би сакал да го имам ова.:vozbud:

Да прашам, ако ми позволувате:
нели не требаше да биде партизиран и политизиран митингот??

Шо кур сеа се користи за рејтинзи??

П.С. Убава намера, ја позраа политилариве. Повторно како и секогаш.

Ич не е битно дали ќе го организира партија протестот, битно е голем и успешен да е. Ако некоја партија мисли дека не треба да се променува името, јас се сложувам со неа, не можи по дифолт да си против ако се работи за партија.

Треба да има следен протест и да биди масивен, да се соберат 100 000.

[media]http://download.mmm.com.mk/Kaliopi%20i%20Garabet%20-%20Edno%20ime%20imame.mp3[/media]
Можете да ја симнете сосема легално и бесплатно.

Ич не е битно дали ќе го организира партија протестот, битно е голем и успешен да е. Ако некоја партија мисли дека не треба да се променува името, јас се сложувам со неа, не можи по дифолт да си против ако се работи за партија.

Треба да има следен протест и да биди масивен, да се соберат 100 000.

Без разлика. Протестот требаше да биде израз на волјата на народот и да не биде финансиран од политчки партии, да не биде искористен за рејтинзи туку за одбрана на името.
Вака, уште една калакурница по изборни поени стана место митинг за одбрана на нашиот идентитет.

А јас, уште одамна реков дека ќе е политизиран. особено ако некој освестен се запраша дали некогаш Миленко наш голем маж направил нешто без да профитира, за беспари.

Мене многу ме интересира зошто Миленко вчера не излезе да каже макар еден збор,да каже еднаш барем МАКЕДОНИЈА ако за друго веќе имал притисок како што се шпекулира.
Беше најавен негов говор а го немаше.

Никаде не бил најавен негов говор.

Батали било какви шпекулации.

Моја грешка тогаш,јас начув дека и тој и Мирка требало да зборуваат ама пак тие шпекулации брзо кружат.

Без разлика. Протестот требаше да биде израз на волјата на народот и да не биде финансиран од политчки партии, да не биде искористен за рејтинзи туку за одбрана на името.
Вака, уште една калакурница по изборни поени стана место митинг за одбрана на нашиот идентитет.

А јас, уште одамна реков дека ќе е политизиран. особено ако некој освестен се запраша дали некогаш Миленко наш голем маж направил нешто без да профитира, за беспари.
доста бе ја тупи па ти. АМАН!
кој го молеше груевски да го подржи протестот. спротивното требаше!!НИКОЈ ДА НЕ СЕ МЕША!!
оваа шеќеринска е „паметна„ знаците биле вмровски.:tapp: За мене овие знамиња се Македонски.
Мамичето и на овие и на оние што го мотаат народот!

Срамота на вестиве на ниедна телевизија не дадоа од собирот. Нашиве ,,новинари,, се катастрофа. Некој што не бил ќе мисли дека оние што отишле биле све хулигани. Катастрофа! Ужас и срамота! Па после некој друг ни е крив. А све за некоја глупа вест, демек еве ние откривме топла вода у бојлер. Не постојат новинари кај нас, а Роберто треба да оди у стечај.

Mи се направи мерак што се собра солидна бројка народ,беше уредно мирно и човечко понашање ако се иземе куршлузот што го предизвика ''Ел Команданте де Карпош'',ама ете и за неговата состојба имам разбирање му го тури Врчак му киднаа со Тамара на Евровизија па сега е револтиран и крши,најкомтно со ова патриотско дело може сега да ја продолжи кариерата на Гоце Фест sd,значи под негово водство нереди е јасно дека е пуштен од СДС и беше многу провидно тоа се надминаа сами себе со ова.
Значи по втор пат пораката е пратена ,памет во глава на државниот врв пошто ке заборавиме дека сме луѓе и ке има екцеси

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom