Плоштад ПЕЛА, СРЕДА 27-ми февруари 19:00! МИТИНГ!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 февруари 2008
Мислења
869
Поени од реакции
477
Има ли збирно место утре ?

Дaj da dojdeme da pomogneme nesto plakati bilo sto

Sebastian

Too weird to live, too rare to die
Член од
26 јануари 2007
Мислења
606
Поени од реакции
9
Ova avatarot... Tri prsti... Me asocira na Srbite i Srbija...

What's the point?
The point is: Вардар, Егеј, Пирин. Даааааалеку е од србите, не се секирај. :smir:

п.с. Не мора да го браниш Дарданиа само затоа што е албанец, кога гледаш дека јаде лајна.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
A mislish deka bi se izgubil identitetot ako se vikash Demokratska Republika Makedonija?
Shto identitet imale zitelite na Krushevskata Republika?
Da ne bile afganistanci tie?
Picasso, прочитај го целиот пакет кој се нуди со името кое би требало да ја замени референцата. Го имаш на друга тема...

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
http://www.365.com.mk/index.php?option=com_content&task=view&id=2500&Itemid=2
Ова е линкот за симнување на целата емисија на Миленко со Мирка.Апсолутно секој мора да го погледне.Штотуку го гледав и цел се наежив.
Пикасо тука ќе си го најдеш одговорот на прашањето што го постави.

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
Picasso, прочитај го целиот пакет кој се нуди со името кое би требало да ја замени референцата. Го имаш на друга тема...
Znam sum procital.
I jas ne se slozuvam, i radi toa i jas ke dojdam skopje na miting.

Inaku ima mnogu zabludeni gragjani koi nemaat vrska i mislat deka ako nekoja referenca sodrzi poveke drzavni ureduvanja ili ne znam nekoi glagoli koi navistina davaat edna losha i razlicna konotacija od ovaa segashnata, so toa ke prestanat da bidat makedonci vo nivnite dushi i nema da bidat veke patrioti itn., itn., itn...

Sepak planot na Nimitz ne cini. I se slozuvam so tebe i cela onaa grupa shto bevte vcera vo debatata na Sitel TV:)
I am with you... (ne znam kolku bi vi znacelo:) no sepak so vas sum)

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Znam sum procital.
I jas ne se slozuvam, i radi toa i jas ke dojdam skopje na miting.

Inaku ima mnogu zabludeni gragjani koi nemaat vrska i mislat deka ako nekoja referenca sodrzi poveke drzavni ureduvanja ili ne znam nekoi glagoli koi navistina davaat edna losha i razlicna konotacija od ovaa segashnata, so toa ke prestanat da bidat makedonci vo nivnite dushi i nema da bidat veke patrioti itn., itn., itn...

Sepak planot na Nimitz ne cini. I se slozuvam so tebe i cela onaa grupa shto bevte vcera vo debatata na Sitel TV:)
I am with you... (ne znam kolku bi vi znacelo:) no sepak so vas sum)
Значи, човек. Како не значи?

СЕКОЈ еден човек е битен. Секој еден државјанин на Република Македонија е засегнат.

Се гледаме во среда :)

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Само дајте порано да се организираме за транспаренти.Не успеав да ја исчитам цела тема,ако има некој договор за праење транспаренти,дај повторете уште еднаш време и место,за да знам кај да дојдам.
И сеа надевам дека ке биде помирно.

Би било добро ако го смениш потписот :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom