- Член од
- 23 јануари 2005
- Мислења
- 899
- Поени од реакции
- 22
The point is: Вардар, Егеј, Пирин. Даааааалеку е од србите, не се секирај. :smir:Ova avatarot... Tri prsti... Me asocira na Srbite i Srbija...
What's the point?
За тоа, утре. Сега одморете...Има ли збирно место утре ?
Дaj da dojdeme da pomogneme nesto plakati bilo sto
A mislish deka bi se izgubil identitetot ako se vikash Demokratska Republika Makedonija?
Picasso, прочитај го целиот пакет кој се нуди со името кое би требало да ја замени референцата. Го имаш на друга тема...A mislish deka bi se izgubil identitetot ako se vikash Demokratska Republika Makedonija?
Shto identitet imale zitelite na Krushevskata Republika?
Da ne bile afganistanci tie?
Znam sum procital.Picasso, прочитај го целиот пакет кој се нуди со името кое би требало да ја замени референцата. Го имаш на друга тема...
ЧитајA mislish deka bi se izgubil identitetot ako se vikash Demokratska Republika Makedonija?
Shto identitet imale zitelite na Krushevskata Republika?
Da ne bile afganistanci tie?
Значи, човек. Како не значи?Znam sum procital.
I jas ne se slozuvam, i radi toa i jas ke dojdam skopje na miting.
Inaku ima mnogu zabludeni gragjani koi nemaat vrska i mislat deka ako nekoja referenca sodrzi poveke drzavni ureduvanja ili ne znam nekoi glagoli koi navistina davaat edna losha i razlicna konotacija od ovaa segashnata, so toa ke prestanat da bidat makedonci vo nivnite dushi i nema da bidat veke patrioti itn., itn., itn...
Sepak planot na Nimitz ne cini. I se slozuvam so tebe i cela onaa grupa shto bevte vcera vo debatata na Sitel TV
I am with you... (ne znam kolku bi vi znacelo no sepak so vas sum)
Mnogu znaci.I am with you... (ne znam kolku bi vi znacelo no sepak so vas sum)
Само дајте порано да се организираме за транспаренти.Не успеав да ја исчитам цела тема,ако има некој договор за праење транспаренти,дај повторете уште еднаш време и место,за да знам кај да дојдам.
И сеа надевам дека ке биде помирно.