Русија подготвена на војна поради Косово!

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Ne se sekiram , posto znam deka ke im se pokvarat po pat , ke im treba da gi gurat posle :) hihhi
Читајте го постов сеа од малово Шипче Дарданче :)
Знае дека ќе им се расипеле камиончињата на Нато војската а се моли на нив да им го спасуваат газот од русите :pos2:

Член од
3 февруари 2008
Мислења
255
Поени од реакции
1
Тој избра братче,ќе се сечат заедно со Шипчето,и од уста не го извади од Шешељ незнам во кој контекст сака да го употреби ама не му иде очигледно.Му паднал шеќерот изглеа слабо Шешељ јаде благо :pos::pos::pos:
Другарче па ти се палиш на фаци ко Шешељ шизофрени лудаци. А со речникот што го користиш и ти и другите слични исфрустрирани будали ко тебе само стварате омраза и тензии. Само тебе ова ти е тешко да го сватиш, уште не си до аа лекција.

Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22
Ти си убедливо најглуп овде на форумов. Као да си од Русија по потекло.:pos2::pos2:
МОЖДА И СУМ :pos2: :pos2: :pos2: . А ТИ ВЕРОЈАТНО ОПРАСЕН ОД НЕКОЈ ЗАЛУТАН СПЕРМ:pos2: :pos2: :pos2: УБЕДЛИВО СИ АЛБЛИЖАЧ:pusk: :pusk: :pos2: :pos2:

Член од
25 септември 2007
Мислења
1.436
Поени од реакции
45
Читајте го постов сеа од малово Шипче Дарданче :)
Знае дека ќе им се расипеле камиончињата на Нато војската а се моли на нив да им го спасуваат газот од русите :pos2:
капацитет -13%

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
Со некој од Банту племе пре би бил него со Сврб.
Ако твојот одговор според ова напишаново се Шкипојте, дозволи да ти објаснам зошто со таквите како тебе ни пропаѓа државава:
1.Ако Србите биле тие што не угнетувале и ни наметнувале разни пропаганди во минатото(за што секако и јас и секој би ги обвинил), значи доколку тие биле штетни за Македонија во минатото, Албанците се сега во денешницава барем 3 пати поштетни за ИДНИНАТА на Македонија.
2.Ако избираш помеѓу Албанец и Србин, избираш помеѓу Амер и Рус, а во ситуацијава со Косово нас најмалку би ни одговарала Американската опција.
и размисли кои се тие што ни ја цепкаат државава!!

Член од
3 февруари 2008
Мислења
255
Поени од реакции
1
Ако твојот одговор според ова напишаново се Шкипојте, дозволи да ти објаснам зошто со таквите како тебе ни пропаѓа државава:
1.Ако Србите биле тие што не угнетувале и ни наметнувале разни пропаганди во минатото(за што секако и јас и секој би ги обвинил), значи доколку тие биле штетни за Македонија во минатото, Албанците се сега во денешницава барем 3 пати поштетни за ИДНИНАТА на Македонија.
2.Ако избираш помеѓу Албанец и Србин, избираш помеѓу Амер и Рус, а во ситуацијава со Косово нас најмалку би ни одговарала Американската опција.
и размисли кои се тие што ни ја цепкаат државава!!

Јас со задоволство бирам Амер! За Русов ти објаснив веќе.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.977
Поени од реакции
5.596
[media]http://www.youtube.com/watch?v=RAS2UAnj8LE&feature=related[/media]

Кога ги виделе Америте во акцијата на Карпалак, рекле да се повтори акцијата, зошто многу им била брза не ја скопчале наеднаш!:vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
22 мај 2006
Мислења
400
Поени од реакции
4
Не пријателе финтата е во тоа што јас Македонија не ја делам на табори. Тоа ми е типично Сврбско срање, као нешто сви Срби у једну државу.
Dobro be bate turcince, a zosto Turcija ne im dava na Kurdite nekoi malcinski prava, a kamoli drzava?
Eve NATO clenka e, USA im e sojuznik itn...
A kaj nas treba da e obraten slucaj...
ne gi svrbi srbite, tuku tebe te svrbi...

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Самата Русија хич не е бедна като страна ! За с'жаление, "сиромашки" е болшинството от народа ...

Иначе, војна по повод на Косово нјама да има - там нјама нито петрол, нито ништо, а великите сили војуват за интереси, не за принципи ! :toe:

Русија трупа доб'р емоционално-психологически актив пред С'рбија, славјанските и православните страни, но едва ли ште се намеси с нешто реално .....

Евала на с'рбите за тјахното единство и солидарност ! За това - браво, в'преки че нападението на посолства е контрапродуктивно .....
Друже... во Косово ти не си свесен колку многу има руда... мислам дека е јаглен но не сум сигурен да не испадне дека се*ам по форумов... ке се потрудам на нет да најдам тоцна информација и ке ти постирам повторно.
Втора работа... СЕКОЈ Албанец во светов кој работи и заработува месечна плата ДВОИ 3% од платата за донација на косово... Оти мислиш ти косово како најмлада „држава“ да ја кажам од каде толку пари??? Све е тоа тактика. Тие 3% на ниукој не му значат поединечно но ако земеш во предвид колку луѓе донираат тоа се ОГРОМНА СУМА НА ПАРИ!!!! - П.С ова не си го измуслувам него го имам слушнато од повеќе албанци меѓу кој и мој добар другар кој исто така двои 3%

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Другарче па ти се палиш на фаци ко Шешељ шизофрени лудаци. А со речникот што го користиш и ти и другите слични исфрустрирани будали ко тебе само стварате омраза и тензии. Само тебе ова ти е тешко да го сватиш, уште не си до аа лекција.
За тебе бе брат рачунај сум измислил топла вода :)Иди замиј си го газот заедно со другар ти Шипче дарданче со тоалетна вода хартија пошто не користиш очигледно:pos::hump:

Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22
Чисто крвен Македонец, ако сакаш и лични податоци ќе ти пратам на ПП да се увериш.
:pos2: :pos2: :pos2: по се си добар алблизач:pusk: а знаеш како велат тој штое албанолјубец никогаш неможе да биде добар Македонец:pos2: :pos2: :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom