- Член од
- 14 декември 2007
- Мислења
- 3.271
- Поени од реакции
- 708
Bugarija:wink:A отдека ке минат русите?
Bugarija:wink:A отдека ке минат русите?
Abe so ti e galje, koga ne zivees u Shkup. I taka ke upotrebat nesto sto ne siri mnogu radiacija.Знаменцето со кој Русите веќе го обележаа Кале,сега ќе биде заменето со малку поголемо и поуочливо на картата.
Хм...не знаев дека е толку раздразлив...да почнам да му праќам мејлови од име на тој политичарот?нека моли бога тоа до путин да не стигне и да не го види зашто ако путин дознае за таквите коментари не верувам дека ке седи со скрстени раце.
whatever ама ако се прошири кризата и тука тебе нема да те мобилизираат во АРМ да ја браниш Западна Македонијаwhatever.
Па види смешни беа и во 60-ите русите за американците па Крушчов им ги тртна нуклеарките во Куба и Кенеди мораше да попушти на крајЖив хумор се ова Русиве. Ќе војувале за Косово, хихихих, закон. :pos2::pos2::pos2:
:pos2: :pos2:Жив хумор се ова Русиве. Ќе војувале за Косово, хихихих, закон. :pos2::pos2::pos2:
Русија се закани исто така и со енергетска кризаРусија неодамна ја смени воената доктрина,па од чисто одбрамбена премина во малку поагресивна,најверојатно првиот тест за новата воена доктрина ќе биде на Косово,само некои тоа овде не го разбираат и се смеат,мислат дека меѓународната политика е играчка за мали деца.
Американците се уште поголем хумор. Тие навистина војуваа за Косово.Жив хумор се ова Русиве. Ќе војувале за Косово, хихихих, закон. :pos2::pos2::pos2:
Јас незнам дали ќе има војна или не на Косово, али знам дека со ова САД и ЕУ ја отворија пандорината кутија..гледаш до каде стигна работава, до закани од руска страна..а и ништо чудно таа војна да стане реална....нека не те чуди ако Приштина стане Грозни 2 дел...(Грозни знаеш дека беше прогласен за најуништен град од бомби на 20 век)Ne treba da se potcenuva mokta na Rusija no prashanjeto e kolku Rusinot e spremen da odi da vojuva vo Kosovo za Srbija,a USA site vidovme kolku e spremna taa neli!!
Бугарија???:wink:Rusia ne moze da vojuva za Kosovo,duri samo za tova shto nema ot kade da minat i nemat dostatachno na broj mobilni i boesposobni voiski.