СРБИТЕ ЈА ЗАПАЛИЈА АМБАСАДАТА НА САД

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 јануари 2008
Мислења
611
Поени од реакции
9
Чистокрвен Македонец. И ме заболе ку*от за СВРБИВЕ. И те молам не треси веќе глупости од типот на Косово е Србија ти се молам. Што мислиш некој Србин се замара дали ќе ти го сменат името? Алоооооооооооооооо свести се човеку додека е време!

Абе тебе те читам веќе 5 страни, и само да те прашам, да живееше во Тетово или Арачиново дали ќе размислуваше вака???

efendi

Трпение Спасение
Член од
20 јануари 2008
Мислења
271
Поени од реакции
0
АБЦ, е сеа си ме заќутел !!! еве уште неможам глава да исправам! :)

Член од
3 февруари 2008
Мислења
255
Поени од реакции
1
Абе тебе те читам веќе 5 страни, и само да те прашам, да живееше во Тетово или Арачиново дали ќе размислуваше вака???
Човеку јас сум на релација Скопје Тетово секој ден, а плус имам Албанци другари со кои што се сложувам перфектно. А што се однесува до прашањето не ти држи вода, јас знам дека Албанецот може да ти биде пријател до гроб само треба да го почитуваш. Е ова не можат да го сфатат многу луѓе во земјава. А да те прашам јас нешто, убаво им беше на тие у Тетово кога шиткаа имоти за тродупло повисоки цени од шо вредат? Па сеа Цацко им е крив.

efendi

Трпение Спасение
Член од
20 јануари 2008
Мислења
271
Поени од реакции
0
Важи бе и у Тетово, само што тамо повеќе ти треба да се праиш патриот. Тетово е твој град и ти треба да го чуваш. Нормално и цела Македонија е со вас. Да не бевме сите заедно 2001 сосема друга приказна ќе беше. Немојте да мислите тетовчани дека сте заборавени.

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
И ја незнам можно е типов да е полу хрват :)

efendi

Трпение Спасение
Член од
20 јануари 2008
Мислења
271
Поени од реакции
0
Албанецот може да ти биде пријател и до гроб, ама ако треба и после гроб ѓе ти го забоде ножот у грб. Кога тогаш ќе ти го забоде ножот. Немојте да верувате на убедливи насмевки и беса.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
И ја незнам можно е типов да е полу хрват :)

USTASKA PICKO!!!!!!!!!!!!!!
HAHAHAHAHA
bolest e ova be.istite muabeti se vodat cela nedela.samo sto ima drugi glumci.ne se zamarajte so sponcive posto od niv nikoj ne videl arno......

Член од
4 јануари 2008
Мислења
611
Поени од реакции
9
Човеку јас сум на релација Скопје Тетово секој ден, а плус имам Албанци другари со кои што се сложувам перфектно. А што се однесува до прашањето не ти држи вода, јас знам дека Албанецот може да ти биде пријател до гроб само треба да го почитуваш. Е ова не можат да го сфатат многу луѓе во земјава. А да те прашам јас нешто, убаво им беше на тие у Тетово кога шиткаа имоти за тродупло повисоки цени од шо вредат? Па сеа Цацко им е крив.
Да, да, балистите во 44 им даваа пет пати повеќе! Ако не земаа, дури тогаш ги тепаа!

А на кои албанци мислиш, на гегите или тоските?

Член од
3 февруари 2008
Мислења
255
Поени од реакции
1
Албанецот може да ти биде пријател и до гроб, ама ако треба и после гроб ѓе ти го забоде ножот у грб. Кога тогаш ќе ти го забоде ножот. Немојте да верувате на убедливи насмевки и беса.
Не бе другарче на насмевки и беса, јас верувам на ДЕЛА!

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Како Војче Китановски си, да си ебеш векот. А еве да ти го направам ќеифот. НЕ СУМ ХРВАТ.
Еј еј Војче Китаноски Sucks дај некој бољи комичар нема смисла :)Сеа ќе речев Геџо од Курсаџиите ама заборавив дека ги мразиш србите.:pos::pos:

P

Princ

Гостин
СРБИТЕ ЈА ЗАПАЛИЈА АМБАСАДАТА НА САД

Некој/нешто за и околу темата?

Член од
3 февруари 2008
Мислења
255
Поени од реакции
1
USTASKA PICKO!!!!!!!!!!!!!!
HAHAHAHAHA
bolest e ova be.istite muabeti se vodat cela nedela.samo sto ima drugi glumci.ne se zamarajte so sponcive posto od niv nikoj ne videl arno......
Ти мора да си некој научник по муабетов. Наследник на Тесла!!:pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom