Поранешни српски резервисти ја нападнаа косовската полицијa

Член од
3 февруари 2008
Мислења
255
Поени од реакции
1
Па Косово е македонска земја тоа многу убаво ти го објасни трн во око. така да мене ме интењресира за мојата земја а тоа е и Косово.
Озбилен си за ова?

Член од
20 февруари 2008
Мислења
210
Поени од реакции
3
Па Косово е македонска земја тоа многу убаво ти го објасни трн во око. така да мене ме интењресира за мојата земја а тоа е и Косово.
na mesto da filozofirate gluposti ti i trn smislite nesto pologicno posto grcite ke ve ostavat bez identitet...

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
948
А Трн.... како може тоа да биде Македонско кога е Српска земја живеат Срби тамо од секогаш... колку што знам предците ми се од таму....Од некоја си Ѓорѓевиќ фамилија стара околу 400 години.

Спрема твоето кажано испаѓа дека и Македонија е ничива земја.

Член од
3 февруари 2008
Мислења
255
Поени од реакции
1
А Трн.... како може тоа да биде Македонско кога е Српска земја живеат Срби тамо од секогаш... колку што знам предците ми се од таму....Од некоја си Ѓорѓевиќ фамилија стара околу 400 години.

Спрема твоето кажано испаѓа дека и Македонија е ничива земја.

А па кажи пиле дека си бил србенда. Затоа болело ова со Косово. Оправдано тогаш си кењал по форумов. Ај ќе ти помине за некое време.

Ra

Член од
15 февруари 2008
Мислења
417
Поени од реакции
5
Што бе!
Јас не сум србин ни 1%, ама во овој конфликт сум со нив 100%
Алал нека им е, можеме сите од нив да учиме за патриотизам, заедништво, и достоинство. Браво!
И се што прават нека им е напредно и Господ да ги чува..
И дај боже и нас да не стори како нив, та и нас вака други да не благосиљаат. И да не поштуваат.

Член од
7 февруари 2008
Мислења
63
Поени од реакции
0
Mi grabvajte oruzieto s trn i odete da se biete za Kosovo togava.Ne zabravajte i pampersi da si zemete shto mnogo srane i pikane ot strah shte mu hvarlite.:vozbud:

Член од
17 февруари 2008
Мислења
195
Поени од реакции
6
Што бе!
Алал нека им е, можеме сите од нив да учиме за патриотизам, заедништво, и достоинство. Браво!
И дај боже и нас да не стори како нив, та и нас вака други да не благосиљаат. И да не поштуваат.
Pa toa kazi go...Kazi deka tie vi se primer, vasi uciteli. E taka i makedonskite politicari pravea, pa se sluci 2001. ...Ako vandalizamot ti e za postuvanje, samo napred...sramota...Makedonija si ima drugi problemi i veruvam deka najmalku ja interesiraat ovie raboti za koi ti i lugeto kako tebe se palat...

Член од
3 февруари 2008
Мислења
255
Поени од реакции
1
Што бе!
А нив кој ги поштува? Објасни ми го ова па ќе правиме муабет понатаму.

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
948
А па кажи пиле дека си бил србенда. Затоа болело ова со Косово. Оправдано тогаш си кењал по форумов. Ај ќе ти помине за некое време.
Како прво неможам да бидам пиле за тебе.

Второ не треси зелени без врска никој ништо не кењал ок?

Трето прекини да нервираш од позади монитор.

Член од
3 февруари 2008
Мислења
255
Поени од реакции
1
Како прво неможам да бидам пиле за тебе.

Второ не треси зелени без врска никој ништо не кењал ок?

Трето прекини да нервираш од позади монитор.

Признај дека те боли за Косово!! Не си сам не се секирај и мене ме боли али десниот крајник.:pos2::pos2::pos2:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Озбилен си за ова?
мртов озбилен но со цврсти докази.

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica]

[/FONT]

[/FONT]
The first picture shows a fresco entitled The Crucifixion and was painted in 1350. The fresco is located above the altar at the Visoki Decani Monestary in Kosovo, Yugoslavia
[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica]
Feel free to discuss.
[/FONT]

The Macedonian Sun is undoubtedly the oldest symbol in the world that still survives as cultural symbol of the Macedonians. This 8-rayed and 16-rayed Macedonian Sun had been cherished by the Macedonians for over 3,000 years.

Decani Monastery is known for its variety of decorative sculptures
(a lion on the Central Portal in the narthex)

A marble lion from the main portal

A detail from the facade

Orthodox Diocese of Raska and Prizren
The Art of Decani Monastery

www.kosovo.com/default1.html

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Abe use malce i Fiji ke proglasime za makedonska zemja...

Што планирал Александар Македонски да направи? Да го освои цел свет? Да да но нели прено умрел или бил убиен па не успеал тоа д аго направи. Значи еден ден ќе го освоиме цел свет и македонија ќе владее со него.

Член од
3 февруари 2008
Мислења
255
Поени од реакции
1
Што планирал Александар Македонски да направи? Да го освои цел свет? Да да но нели прено умрел или бил убиен па не успеал тоа д аго направи. Значи еден ден ќе го освоиме цел свет и македонија ќе владее со него.
Уозбили се малце, ептен забега!

Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22
ЗОТЕ ако добро погледнеш каде одел александар оставал траги.Македонија и Македониците се секаде.Грците Филип и Алексадар го слават, арнаутите Ѓорѓија Кастриот , Бугарите Самоил , тоа е резулатат на немање на сопствена историја, па морат да крадат и измилуватт.:pos2: :pos2: :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom