- Член од
- 3 февруари 2008
- Мислења
- 255
- Поени од реакции
- 1
Озбилен си за ова?Па Косово е македонска земја тоа многу убаво ти го објасни трн во око. така да мене ме интењресира за мојата земја а тоа е и Косово.
Озбилен си за ова?Па Косово е македонска земја тоа многу убаво ти го објасни трн во око. така да мене ме интењресира за мојата земја а тоа е и Косово.
na mesto da filozofirate gluposti ti i trn smislite nesto pologicno posto grcite ke ve ostavat bez identitet...Па Косово е македонска земја тоа многу убаво ти го објасни трн во око. така да мене ме интењресира за мојата земја а тоа е и Косово.
А Трн.... како може тоа да биде Македонско кога е Српска земја живеат Срби тамо од секогаш... колку што знам предците ми се од таму....Од некоја си Ѓорѓевиќ фамилија стара околу 400 години.
Спрема твоето кажано испаѓа дека и Македонија е ничива земја.
Mi grabvajte oruzieto s trn i odete da se biete za Kosovo togava.Ne zabravajte i pampersi da si zemete shto mnogo srane i pikane ot strah shte mu hvarlite.Па Косово е македонска земја тоа многу убаво ти го објасни трн во око. така да мене ме интењресира за мојата земја а тоа е и Косово.
Pa toa kazi go...Kazi deka tie vi se primer, vasi uciteli. E taka i makedonskite politicari pravea, pa se sluci 2001. ...Ako vandalizamot ti e za postuvanje, samo napred...sramota...Makedonija si ima drugi problemi i veruvam deka najmalku ja interesiraat ovie raboti za koi ti i lugeto kako tebe se palat...Што бе!
Јас не сум србин ни 1%, ама во овој конфликт сум со нив 100%
Алал нека им е, можеме сите од нив да учиме за патриотизам, заедништво, и достоинство. Браво!
И се што прават нека им е напредно и Господ да ги чува..
И дај боже и нас да не стори како нив, та и нас вака други да не благосиљаат. И да не поштуваат.
А нив кој ги поштува? Објасни ми го ова па ќе правиме муабет понатаму.Што бе!
Јас не сум србин ни 1%, ама во овој конфликт сум со нив 100%
Алал нека им е, можеме сите од нив да учиме за патриотизам, заедништво, и достоинство. Браво!
И се што прават нека им е напредно и Господ да ги чува..
И дај боже и нас да не стори како нив, та и нас вака други да не благосиљаат. И да не поштуваат.
Како прво неможам да бидам пиле за тебе.А па кажи пиле дека си бил србенда. Затоа болело ова со Косово. Оправдано тогаш си кењал по форумов. Ај ќе ти помине за некое време.
Како прво неможам да бидам пиле за тебе.
Второ не треси зелени без врска никој ништо не кењал ок?
Трето прекини да нервираш од позади монитор.
мртов озбилен но со цврсти докази.Озбилен си за ова?
Abe use malce i Fiji ke proglasime za makedonska zemja...
Уозбили се малце, ептен забега!Што планирал Александар Македонски да направи? Да го освои цел свет? Да да но нели прено умрел или бил убиен па не успеал тоа д аго направи. Значи еден ден ќе го освоиме цел свет и македонија ќе владее со него.
ЗОТЕ ако добро погледнеш каде одел александар оставал траги.Македонија и Македониците се секаде.Грците Филип и Алексадар го слават, арнаутите Ѓорѓија Кастриот , Бугарите Самоил , тоа е резулатат на немање на сопствена историја, па морат да крадат и измилуватт.:pos2: :pos2: :pos2:Што планирал Александар Македонски да направи? Да го освои цел свет? Да да но нели прено умрел или бил убиен па не успеал тоа д аго направи. Значи еден ден ќе го освоиме цел свет и македонија ќе владее со него.