Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Народе некој писмена за Крпен Живот?
да не е апла 10 страни ама види ако е нешто до 2-3 страни дај па ја ќе го комбинирам не ми е проблем секако ќе ми сврши работа ионака сум трубаТешко писмена. Имам материјал за романот, така детален и обемен.. да искенирам и да ти праќам ако ти користи![]()
Zdravo....padnav vo golema kriza nikako nemozam utre imam test po angliski ustavri mi trebat kratok sostav imeto e "My kind of holiday" recee demek od 140 do 180 zbora da sodrzel sostavot toa ne e bitno i 50 da sodrzi e dovolno samo do vecer koj znae koj ima da me izvestit da mi ostavit vo poraka ili tuka pozdrav fala odnapred
фала на поштовање :pos2:fala na pomosta na site nemorase da se potrudite jas ne rekov nikoj da mi pisuva tuku ako imat nekoj nekade znae nesto ova ona a mozite da kritikuvate i kolkku sakate mozite samo da jadete k**** ali da ete ...sam si napisav i se nadevam ke bide najdobar za 5ka mettalhammer aj sto ve e*am
fala na pomosta na site nemorase da se potrudite jas ne rekov nikoj da mi pisuva tuku ako imat nekoj nekade znae nesto ova ona a mozite da kritikuvate i kolkku sakate mozite samo da jadete k**** ali da ete ...sam si napisav i se nadevam ke bide najdobar za 5ka mettalhammer aj sto ve e*am