Косово се самопрогласи за независно, пукотници на прославата во Скопје

Статус
Затворена за нови мислења.
Sho se palite tolku so toa kosovo..Zashto ne vospostavite nekoi emocijonalni vrski so makedoncite vo egejska ili pirinska tuku plachete za srbive. Toa shto se sluchi so kosovo im se sluchi niv a nie treba da go najdeme praviot nachin da si go zadrzime toa sho imame. Ne veruvam deka kje ima golema albanija..aku ovaj

Kje vika “mnogo kje se ljutim i kje go pukam eeej kje go pukam”

Attachments

• Unbenannt.jpg
    Unbenannt.jpg
    33,1 KB · Прегледи: 121
Прв пост на форумов ти е вреѓање .... кој бара јас или ти ?
jas rekov koj ne mrzi... pa neka ne me mrzi i nema sto da se navredi..
inace koga ke gi banirate postovite ili clenovite sto pisuvaat kako ke se vrati ljube ili kako podrzuvaat i vregaat vo sekakov nacin togas i mene..

More takvi ko tebe 'mangupi' kolku gi ima... NIti jas bev na halkidiki niti ke bidam, ama pred da pocnes da se pravis maziste razmisli logicno so k*r ke dobieme nie ako se pripuka na kosovo??? vo mk nikoj slucaj nema da se pripuka tuku pak ke go jademe kurot so begalci i natovci!!!! zato razmisli dvapti so posakuvas!
Jas mnogu dobro sum razmislil sto posakuvam.A sto mislis ti ako sedis i kjutis nikoj nema da te zakaca e pa si se izlazal.Koj jadni begalci pa toa bese rezija na amerikancite i siptarive za da moze da se dobie dozvola od ON da se intervenira na kosovo.Vidi vaka srbite gi mrzam isto kako i siptarive ne branam nikogo vo ovoj slucaj i voopsto ne me interesira ponatamosnoto slucuvanje okolu ova prasanje a vo MAKEDONIJA mislam deka povtorno ke ima vojna zatoa sto mnogu raboti ostanaa nerascisteni.I kako posledno jas ne se pravam mangup sum ucestvuval vo ovaa a i vo vojnata vo Slovenija i vo Hrvatska kako pripadnik na 63 padobranska brigada i mnogu dobro go znam mislenjeto na srbite za nas MAKEDONCITE ne ne smetaat za lugje.

inace koga ke gi banirate postovite ili clenovite sto pisuvaat kako ke se vrati ljube ili kako podrzuvaat i vregaat vo sekakov nacin togas i mene..

Јас не се согласувам со твојт прв пост на форумов затоа си доби црвен картон а ако продолжиш со такви глупави изјави следува бан

админи одма да сте почнале со банирање постови :pos2::pos2::pos2:

Нашите интереси сакам да кажам дека не ги бранат ни косоварите, ниту тукашните ниту пак србите..Луѓе свестете се..Не не сака Србија арно..Србите ни сакаат арно исто колку албанциве..Ништо повеќе..Србинот ништо не направил добро кон мене за да го почитувам и да го викам брат, ниту пак албанецот!Затоа само македонските интереси ќе си ги гледам, а тие ако сакаат нека се исколат меѓусебе..ОКо нема да ми трепни ни за серви ни за албанци..Ама не допирај Македонец

Кажи ми дали Црвенко одговара за воена состојба и дали дава наредби да се засили одбраната и нападот и незнам што друго...? зарем тој неможе да каже... или забрането му е?
Чисто да те потсетам... на највисоко ниво е...

Nie zboruvame za policija, so ima vrska voenata sostojba, odbranata,napadot???

А вашите политичари какво казват? Некакви реакции неофициално?
У нас накратко казват "ште чекаме малко и заедно с ЕУ ште решим". Само една бивша шефка на партиjа - Надежда Михаjлова, казва че требва да признаем Косово с првите други држави

Не, туку зборот ми беше дека тој е одговорен за овластените лица... за војската, полицијата, специјалните единици... тој може со еден збор да каже да се среди се со нив... кој пука одма затвор... одма апсење... едноставно да појача обезбедување...
Vidi vaka toa e reseno so zakon koj moze da poseduva i nosi oruzje.A toa sto zakonite kaj nas ne se pocituvaat od onie na koi im bea zagrozeni covekovite prava vo 2001 toa e prasanje na koe vo idnina kje morame da go resime na bilo koj nacin.No sekako toa kje treba da bide so konsenzus zaedno site makedonski partii za da ne ispadne posle kako onoj Makraduli da kazuva kako bilo strasno toa sto onoj bil maltretiran vo policija a covekot si bil deklariran ubiec i kriminalec,okolu obezbeduvanjeto organizatorot na proslavata treba da snosi odgovornost za toa sto se pukase.

Јас незнам што гегиве толку фобија добиле од србиве па секој пост на македоци окарактеризирано како србомани.Ако вие неразбирате дека се крши мегјународното право и се отцепува дел од една суверена дрзава тогаш навистина имате проблем , или вековен сон, што се исполнува не бирајки средства и начин.Едноставно ние тука зборуваме за кршење на мегјународно право . Јас немам нисто против косово да биде независно тогаш кога и северн кипар , баскија, чеченија, абхазија , значи сите што ке побарат да добијат независност и косово со нив.Вака е само лицемерие на западот .Еднас кажав.50 години се одвојуваа средства од секој ал.цифрата е фантастична ама и реалназа жал.100 милиарди дол.

Jas mnogu dobro sum razmislil sto posakuvam.A sto mislis ti ako sedis i kjutis nikoj nema da te zakaca e pa si se izlazal.Koj jadni begalci pa toa bese rezija na amerikancite i siptarive za da moze da se dobie dozvola od ON da se intervenira na kosovo.Vidi vaka srbite gi mrzam isto kako i siptarive ne branam nikogo vo ovoj slucaj i voopsto ne me interesira ponatamosnoto slucuvanje okolu ova prasanje a vo MAKEDONIJA mislam deka povtorno ke ima vojna zatoa sto mnogu raboti ostanaa nerascisteni.I kako posledno jas ne se pravam mangup sum ucestvuval vo ovaa a i vo vojnata vo Slovenija i vo Hrvatska kako pripadnik na 63 padobranska brigada i mnogu dobro go znam mislenjeto na srbite za nas MAKEDONCITE ne ne smetaat za lugje.
bravo za toa sto si bil vo vojnata isto milo mi e so znajs kakvo e mislenjeto za srbite za nas. Samo izgleda ne me imas svateno, Jas nigde ne rekov deka treba da kutime, naprotiv ne treba da kutime am isto i nemame nikakva potreba da se mesame vo raboti so koi nemame vrska. A za vojnata i jas mislam deka ke ja ima ama nema nikakva sansa da bide sega treba da pominat poveke godini. a da ke zaboraev i za begalcite, zaradi ova zaradi ona tie ostanaa ovde i se borea protiv nas vo 2001 zaso mislis deka nesto razlicno bi se desilo i sega?:smir: pozz

А што, тебе ти смета тоа што ќе се врати Љубе?
Да ти кажам право, комшија ми е Љубе, го знам уште кога беше обичен човек, сестра му ми предаваше во основно, куќни пријатели ни се.
Ми има кажано некои работи на поверение и нема да ги споделам со вас, само ќе кажам дека откако ќе се врати нема некои работи да бидат исти.

bravo za toa sto si bil vo vojnata isto milo mi e so znajs kakvo e mislenjeto za srbite za nas. Samo izgleda ne me imas svateno, Jas nigde ne rekov deka treba da kutime, naprotiv ne treba da kutime am isto i nemame nikakva potreba da se mesame vo raboti so koi nemame vrska. A za vojnata i jas mislam deka ke ja ima ama nema nikakva sansa da bide sega treba da pominat poveke godini. a da ke zaboraev i za begalcite, zaradi ova zaradi ona tie ostanaa ovde i se borea protiv nas vo 2001 zaso mislis deka nesto razlicno bi se desilo i sega?:smir: pozz
Pa mislam deka barem malku se opametivme,:salut: ako e vistina deka treba da se uci na greskite togas MAKEDONIJA bi trebalo da e profesor.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom