Косовскиoт епископ Артемије повикува на војна!

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Само со колку срам го пишувам ова..... ми стигна по МСН...... ех бе гниди србомански...... ЦРКНЕТЕ !!! Не само Косово сите нека им се отцепат, па уште поп (копилиња кои наредувале колење на Македонци) ќе повикува на војна......
По повод денешниот трагичен ден за србскиот народ да останеме поддршка за србите и да ВЕТИМЕ ДЕКА КЕ ГО ЧУВАМЕ ОВА ПАРЧЕ ЗЕМЈА ЗАСЕКОГАШ прати го ова на 10 контакти за да докажеш дека си вистински македонец .
и со ова лајно ќе докажам колку сум Македонец...... хеххе докажав не го испраќам никому НЕКА ЦРКНАТ !!!

ЗА МАКЕДОНИЈА !!!!!!!!!!!!!

Член од
14 февруари 2008
Мислења
4
Поени од реакции
0
хахаха сите македонци плачат за КОСОВО зошто не сте реални...бидете фер абе на крајот на краиштата кој ве прашува вас ... тоа се прогласи а вије плачите ...

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Едно прашање до сите......не можете нормално да дебатирате а дно прашање????
До ТМРО- биди малце пореален, многу субјктивно ги глеаш работите. На крај краева да не случајно на Србите им беше гајле у 1913 година кога ја поделија Македонија. И сеа истите тие зборат како се кршело меѓународнотот право. Лицемери.
До Крејзи Појол- многу лаеш , а и самиот знаеш дека да не беа Американците ќе си траевте ко попчиња у рамки на србија. И зашто чекаш у Тетово, дај дојди во скопје ако си толку многу јак. а еве и да речеме ќе дојдам, ќе ме истепате...и .......што ќе докаѓеш??????

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
хахаха сите македонци плачат за КОСОВО зошто не сте реални...бидете фер абе на крајот на краиштата кој ве прашува вас ... тоа се прогласи а вије плачите ...
ТИ идиотче читај малку подобро.... Кој сака нека плачи, кој смета дека Србија е нешто повредно од Македонија и дека е оштететна со ова,...... војскта на Цар Лазар која ја спомнувате..... тие со задоволство и Македноци ќе колат.

TMPO

Obraz
Член од
31 октомври 2007
Мислења
1.728
Поени од реакции
26
Едно прашање до сите......не можете нормално да дебатирате а дно прашање????
До ТМРО- биди малце пореален, многу субјктивно ги глеаш работите. На крај краева да не случајно на Србите им беше гајле у 1913 година кога ја поделија Македонија. И сеа истите тие зборат како се кршело меѓународнотот право. Лицемери.
До Крејзи Појол- многу лаеш , а и самиот знаеш дека да не беа Американците ќе си траевте ко попчиња у рамки на србија. И зашто чекаш у Тетово, дај дојди во скопје ако си толку многу јак. а еве и да речеме ќе дојдам, ќе ме истепате...и .......што ќе докаѓеш??????
Ne se sekiraj ti, ke ni dojde sega i nas vremeto.

TMPO

Obraz
Член од
31 октомври 2007
Мислења
1.728
Поени од реакции
26
ТИ идиотче читај малку подобро.... Кој сака нека плачи, кој смета дека Србија е нешто повредно од Македонија и дека е оштететна со ова,...... војскта на Цар Лазар која ја спомнувате..... тие со задоволство и Македноци ќе колат.
Dosta shirish tuka albanska propaganda, ne e tocno i ne treskaj gluposti.

Член од
9 јануари 2008
Мислења
42
Поени од реакции
2
Ona sto samite srbi go pocnaa so podelbata na Jugoslavija i masakrirnjeto i proglasuvanjeto na sekoja opstina so srbsko zitelstvo za SAO sega im se udri od glava.Pa naskoro mozeme da ocekuvame i otcepuvanje i na Vojvodina

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.977
Поени од реакции
5.596
Абе српските попови ги сметате за попови, кога не го почитуваат едно од главните столбови на Христијанството, Сакај го ближниот свој како што се сакаш себеси...Тие не да не не сакаат, туку ја негираат и нашето постоење, така да мислам дека ова со Косово е КАЗНАТА на Господ..Казната ќе им стигни и на Грција, ќе видат што е гневот Господов, и ќе платат за секој грев што го имаат направено..Македонија во цела своја историја сака по мирен пат да ги решава проблемите, но кога сме опкружени од хиени ништо не можеш со убаво да се разбереш..Србија си помина, на ред се хелените!Па сега гледам Цар Лазар ова она..Ништо неможат да направат, можат само да си свиркаат..Замислете за некоја година и Војводина да си побара независност, после Белградска бановина ќе си биде пак Сервија..Артемие, само може да кажува, тој за мене не е поп, бидејќи Црквата како институција ја направија пазар на моќници...Каква верба во Исус бараме и од хеленине, кога на закоп праќаме Црковни Достоинственици на погребот на нивниот патријарх, а тие не не примаат..Господ за тоа ќе им суди..Србија си го плаќа гревот, односно претензијата што ја имаше кон не-спрските територии односно кон Босна и кон Хрватска...И хеленине ќе си платат, и нив ќе им дојде времето...

Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22
Ела тетово те чекам,пред штуловиот,лигуш еден,твоја порака,жити србија,србуле...продадена душа.

Едно прашање,шо бериш толку гајле за србите кога тие црква не ти признаваат,или си го продаде газето?А?
gegiche mirditche aj gitlaaa shut up:)) oj skriseee i nese catali mnogu.aj u azerbejgajn od kaj sto si dosol :) tamu tie krvot tamu tise genite tamu tie korenot:) tisi tuka samo gostin na nasaha teritorija.odi davaj im gaz na crncite americki i ke se rodat mali crncinja.:pos2:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.977
Поени од реакции
5.596
Фанатик, Крејзо Појол е во право за последната реченица од постот...

ШТО БЕРИТЕ ТОЛКУ ГАЈЛЕ ЗА СЕРВИТЕ КОГА ТИЕ НЕ НИ ЈА ПРИЗНАВААТ ЦРКВАТА?????

Член од
27 ноември 2005
Мислења
648
Поени од реакции
7
I do kade e so srpskata voena intervencija. TMRO ti gi sledis, imas novi informacii od generalot?

Kajgana Shop

На врв Bottom