Јас сметам дека со тие пари може да се инвестира за некое место за забава : како што е картинг патека, paintball или нешто слично, или пак да се отвори некој кафич.
Евентуално да се отвори продавница специјализирана само за алкохол цигари и такви работи
и така сага со законов нема баш многу места каде што се продава алкохол
Tipce za karting pateka nesto ne mi faka oko za taa rabota posto mislam deka trebat nooogu poveke za taa rabota a za kafic pa da ne ti kazuvam ne ni pomisluvaj edna masina za kafe ti e 5000 evra epa ne moze samo taa da ja staes u kaficot neli! e sea za paintball mislam deka sega za sega toa ti a voedno i na ovaa cela tema kako so gi cita postovite taaa mi najveke faka oko a i mislam deka 20000 evra se poveke od dovolno
E sea za tie tolku spomenuvanite noevi mislam deka i za toa malku nema da stasat tie pari posto ne znam kolku e cenata za eden noj a i baska treba da se iznacekas za da pocnes da pecales od taa rabota a koa ke si zamisles deka traba stocar da bides e malo morgen isto i za tie zelencucite i ovosjata so se spomnuvat od toa DA pravat se pari ama ke naprave pari nekoj so ja rabotil taa rabota do sega so znaci on veke go ima taj biznis
sega za sega mislam deka najisplatlivo e paintball mislam deka i takvo nesto nema kaj nas ili pa ja ne znam ako ima nekade neka mi kaze nekoj bas me interesira taa rabota
E sega jas spored mene mislam deka najisplatlivo e parickite da si se stavat u banka i da lapas kamati ja mislam deka toa e najdobro em i ke mozes nesto drugo so si rabotil da si rabotes em platicka e kamaticka
spored mene toa mi se gleda kako najdobra varijanta
Aaa da i toa se paint ball ako ima nekoj informacija neka mi kaze nesto poveke za toa oti stvarno mi e toa na um sea za sega mojte t.e ne mojte de tuku na tatko mi ama se spremame za nesto biznisce da se pocne ap ako nekoj znae za toa neka pomogne neka kaze nekoj informacija