Каков бизнис би започнале со 20.000 евра?

• Креатор на темата Креатор на темата Dejan]
  • Време на започнување Време на започнување
Доколку сакаш сигурно, златна банка и ќе си зимаш камата и готово. Доколку сакаш пари да напраиш, што би направил и јас.. Акции само

sto i da rabotis ako vlozis mnogu trud i mnogu pot
stedenje maksimalno i rabota mnogu ke uspees
pa makar i krompiri da sadis i bilo sto i da ti tekne vo momentot
pocnuvaj i ne se misli
Rabota rabota i samo rabota i ke uspees
samo treba vreme za se ne e bucni pracka pij vino nikade

sto i da rabotis ako vlozis mnogu trud i mnogu pot
stedenje maksimalno i rabota mnogu ke uspees
pa makar i krompiri da sadis i bilo sto i da ti tekne vo momentot
pocnuvaj i ne se misli
Rabota rabota i samo rabota i ke uspees
samo treba vreme za se ne e bucni pracka pij vino nikade

Зборуваш за овде во Македонија,или за некаде на друго место?

ABC
i na mars da si sekade e istoto nikade ne e razlicno samo treba da se vklopis vo okolinata
a zapadot e samo na zbor deka med i mleko tece

јас би направил еден рибник и би ги одржувал рибчината во живот....ќе ги гојам,гојам и после ке ги продам за втавче...

ABC
i na mars da si sekade e istoto nikade ne e razlicno samo treba da se vklopis vo okolinata
a zapadot e samo na zbor deka med i mleko tece

Аааа пријателе,па вклопувањето во околината во Македонија чини повеќе од 20 000 евра,колку што ти се дадени на располагање.:toe:

:helou:Па со 20 илјади евра би направил кладилница...:helou:

со 20 иљади Еура..... би отворил Јавна куќа у Велес.... др не ми текнуе... тоа ми е најисплатливо. :toe:

купете некоја кокошка макар и стерилна изградите мало фармиче у бунарџик и државата ќе ви даде земјиште на концесија 90 години а некој дома ќе си го купува дворот за евро по метар квадратен

Би отворил некој дом за деца без родители,и со тие ке се занимавав цело време,за тие што имаат потреба, а се разбира освен тоа би гледал да отварам некој друг бизнис за да можам и да ги одржам тие пари. А не да ги изгубам тие пари, и тогаш да не можам да ги одржам децата па и сам себеси.

Јас би отворила компанија за транспортни услуги.5000 евра би дала за изнајмување на канцеларија,компјутери,принтер,телефони,вработени,а останатите 15 000 за поткупување на службениците во компаниите кој се задолжени за транспорт да ја прифатат мојата понуда:smir:
И така зборот чесност денес го изгубил значењето,а и целиот систем така функционира.

Би отворил некој дом за деца без родители,и со тие ке се занимавав цело време,за тие што имаат потреба, а се разбира освен тоа би гледал да отварам некој друг бизнис за да можам и да ги одржам тие пари. А не да ги изгубам тие пари, и тогаш да не можам да ги одржам децата па и сам себеси.

20 iljadi ne milioni...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom