MTV или VH1

• Креатор на темата Креатор на темата Steve Ray
  • Време на започнување Време на започнување
VH1 без двоумење.
Едноставно...даваат музика од сите времиња и за сите вкусови.:toe:
А посебно ми се допаѓа тоа што го спремат за викендите, пр. Madonna Weekend, Rock Ballads Weekend...
Најдобра програма за музика е, без конкуренција.

VH1, oсобено заради специјализираните емисии од типот на Love Jukebox и слично но не и заради тоа што пуштаат многу ретко нови хитови!

Ako odbiram pomegju tie 2 kanali ke odberam VH1 normalno zaradi toa sto pustat i postari pesni so mene mi se omileni,a so na MTV se novo bezvezno davat.

VH1 дефинитивно. МТВ се премногу тривијални.

Ne mi se veruva kako stanaa tolku sranje kanal MTV. Bukvalno sranje vo sporedba so toa sto bea porano. Taka da Vh1 kade kade. Kjuti negde rock moze da se gleda na televiziive.

Ај да удрам контра ја малце...vh1 воље од МТВ? па ви ејч е МТВ...истата ствар....само у по рок издание..

Vh1 без размислување...MTV гледам само когa има HeadBangersBall... Тотално се упропасти како музички канал, во обид да ги задоволат сите вкусови и на музички и на забавен план....
Повеќе се прикажуваат глупите емисии отколку што се прикажува музика,а рекламите не можам да ги смислам од шо се досадни, додека Vh1 е и повеќе од доволно музички насочена, и не прикажува емисии често, а и како шо кажа во погорните постови Burn84, Vh1 е повеќе ориентирана кон рок музиката....MTV беше добар канал до пред неколку години, ама сега Vh1 достигнува далеку поголема гледаност

VH1!!!Даваат и стари и нови хитови.Незнам зашто ама мисла дека MTV почнаа да се упропастуваат.

Порано повеќе гледав MTV, ама ги баталив, ептен тупат со дебилни емисии.
Гледам Vh1, каде каде се подобри од другиве... во секој поглед.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom