Последен подарок кој сте го добиле/дале...

• Креатор на темата Креатор на темата Lil-Krist**
  • Време на започнување Време на започнување
Добив шоља за кафе, со срценца. Подарив иста таква.:)

И не е баш подарок, ама добив една СМС заради која уште имам мутава насмевка на лицето.:)

зборови запишани длабоко во срцето, кои никогаш нема да ги заборавам, толку чисти и толку мои, едни бели зборови од себеси по силни, тоа е за мене најубавиот подарок во секој миг, ниту еден друг не може да го замени никогаш.

зборови запишани длабоко во срцето, кои никогаш нема да ги заборавам, толку чисти и толку мои, едни бели зборови од себеси по силни, тоа е за мене најубавиот подарок во секој миг, ниту еден друг не може да го замени никогаш.

se soglasuvam, no sto dobi i sto podari?

se soglasuvam, no sto dobi i sto podari?

епа beautiful krist,добив едно нежно срценце со крилја што ме потсетува на крилјата на мојот силен ангел, исто толку се бели и нежни како неговите, а подарив една слика што ја знаеш, што си ја чувам на едно многу посебно место во срцето.

Последен поклон примив за нг 2008 а истиот ден и добив поклон :)А за св.Валентин ништо не си подаривме....:wink:

Posleden poklon sto go dobiv e edno honey bunny. vcera mi go ostavil vo postela da si go najdam koga ke si legnam...mnogu e slatko, usinjata mu se vrtat i dvizat kako sto sakas....a posleden poklon sto go podariv e na drugar mi koj denes mu e rodenden i mu podariv masinka za bricenje oti me puknaaaaaaa cela nedela deka starata mu se rasipala!

па последен подарок што дадов е многу убаво блузонче, а добив на подарок кошулка што сама си ја одбрав и добив сив ремен.

posledno sto podariv e ubav saat, a posleden poklon sto go dobiv beshe paketce za nova godina vo nego prekrasna karticka,novcanik,dobri cvikeri i set nakit:)

posledno sto podariv bese ubavo mecence so srcence a dobiv mnogu ubav buket ruzi od deckoto za valentajn:back::back:

Последно што сум дал онака со мерак од љубов, е ланче едно ,а последно шо сум примил...незнам.Одамна било.Не ми текнува.

последно што подарив е преубаво шалче и писмо со искрени зборови кои ги пратив во Италија...сега многу се каам :violent1:

Последен подарок што го дадов и што го добив беше за Денот на вљубените.

dobiv edno interesno mece za valentajn... a ne znam od kogo...
ne bev vo gradot... a nekoj go ostavil na mojata terasa (na prizemje sum)... valjda ne e za majka mi ili tatko mi :) :) :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom