pa lani imaa prava a ja ko sto znam toa se kupuva u paket za 3 godini minimum.e sea oni gi zemaa pravata posto mislea deka rabotnicki ke igra jadranska.pederite zaebaa rabota .ne znam dali go raskinale dogovorot.MTV PROPaga ,ke kupue prava za nlb liga ne zaebavajte
ne ja gleav utakmicata ali citav.tadija izigral slabo a on ovaa godina e najdobar zaedno so cook.jbg sea u posledna cetvrtina se skrsil otporot na zvezda.Ајде уште еден пораз од нас ви нема крај освен Омар Кук и Шливанчанин никој друг ама баш никој не изигра на нивото кај нас стандарно добро Милтон Паласио со дури 24 поени ви искрши човекот сам ве победи иако резултатот не е така убедлив а и немаше некое подобрување многу во играта на Партизан од онаа со Монтепаски сега имаа 10 изгубени топки изгледа Дуле им има некој процент од плата скинато па еве ги се подобруваат..
НЕ МИ СЕ ВЕРУВА ! Цела тама за гурки , па уште се пише и на неа... Позер , не знае да игра кошарка , Сузана :pos2:... што друго треба да се каже за овој лажен четник и лажен циган ?! Кога играше во Партизан беше велики Гробар , кога играше во жлезда беше велики циган , а сеаг шо е во Проком , велики Пољак ?
on mislese na tie 50% kako podelenost na onie so navivaat za zvezda i partizan.90% ne se bas imajki predvid deka ima pojse zvezdasi u srbija..Извадок од изјавата на Милан Курович..
Зборувајќи околу евентуалното негово играње во селекцијата на Србија во квалификациите за ЕП 2009, тој вели:
- Репрезентацијата за мене е завршена работа, премногу сум стар. Тоа го знае и новиот селектор Душан Ивковиќ, додавајќи дека има намера наскоро да ја заврши кошаркарската кариера, но без свечено простување, бидејќи, како што самиот нагласува, барем 50 проценти од луѓето во Србија го мразат.
АБЕ НЕ 50% 90% го мразат циган еден скапан како не му е срам оди таму во Полска и не се враќај назад во Србија оти никој не те сака па ипроштална утакмица ќе правел торко никој нема да му отиде сам ќе си игра со другарчињата цигански..
Според мои сознанија Милан Куровиќ нема да се врати во Жлезда како играч можеби како некој спортски директор пошто има долг договор со Проком и најверојатно е дека таму ќе а заврше кариерата а за репрезентација нема труба воопшто какви деца талентирани има него ќе го зимаат пензионер..on mislese na tie 50% kako podelenost na onie so navivaat za zvezda i partizan.90% ne se bas imajki predvid deka ima pojse zvezdasi u srbija..
prostalna utakmica mislese da napravi igrajki za zvezda pred svoite delii,a ne na raprezentacija.
za reprezentacija e realen.rece deka ke se penzionira za edna ili dve godini.
Според мои сознанија Милан Куровиќ нема да се врати во Жлезда како играч можеби како некој спортски директор пошто има долг договор со Проком и најверојатно е дека таму ќе а заврше кариерата а за репрезентација нема труба воопшто какви деца талентирани има него ќе го зимаат пензионер..