B
Beck's
Гостин
gleas deka nemaat mesto za beganje:pos2:Вас толку да ви пуштат,ма кој Усаин Болт не ви е равен.
gleas deka nemaat mesto za beganje:pos2:Вас толку да ви пуштат,ма кој Усаин Болт не ви е равен.
они не ни бегаат ако не гледаш тоа е твој проблемgleas deka nemaat mesto za beganje:pos2:
Ха абе овие од сообраќајци бегаат хаха очи извадија, се исчистија како ветар, изглеа Чак Норис е помеѓу сообраќајците цццц, ебати хулиганите:pos2:Аииииии
10 обични полицајци им се качија на трибина и овие како п.... почнаа да се тепаат кој прв да излезе
На Македонија - Русија дан беше ова?? Низ парк желкете удираа кого ќе стигнат, заради фрката на врата што бешеони не ни бегаат ако не гледаш тоа е твој проблем
Сеа само што слушав на вести на А1 дека Нова Демократија го осудила инцидентот а нигде не кажува ништо против навивачите туку ја обвинува само полицијата, а кога ке има тепање на македонски навивачи од страна на полицијата ниедна политичка партија не го осудува тоа.
И трето друго е да се тепаш со обични џандари а друго со желки. Јас еднаш удрив еден од желките кога имаше проблеми пред стадион за утакмица за репрезентација кога не не пуштаа да влеземе на трибина и се заебав што го удрив по оклоп зашто два дена ми беше помодрена раката. Така да види што е полошо.
Или на Македонија-Холандија :icon_mrgrНа Македонија - Русија дан беше ова?? Низ парк желкете удираа кого ќе стигнат, заради фрката на врата што беше
Разликата од ова до тоа бегање е ОГРОМНА.^ Ама вакво бегање ретко се гледа...:tv:
poglasni ste,poglasni sme...ajde ve pokanuvam na officialnata strana na Ballistite,edno 5-6 dusi i ubedete ne vo ova,posto ocigledno e deka site makedonci u forumot sakata nas ovde da ne ubedite vo vasata teorija.Ja sfakam nekoj maloumen da tera vakvi muabeti,ama nekoi od vas so sum primetil deka planirate i diploma u fakultet da zemete kako moze ne znam.Preku kur vise od vakvite muabetiШо се правите удрени кога и самите знаете дека бегаат од солзавецот
Гревови, сто пати повеќе се, а никако да бидат погласни на стадион :kesa:
Ако не приметуваш вашите ги почнуваат овие теми :tv:poglasni ste,poglasni sme...ajde ve pokanuvam na officialnata strana na Ballistite,edno 5-6 dusi i ubedete ne vo ova,posto ocigledno e deka site makedonci u forumot sakata nas ovde da ne ubedite vo vasata teorija.Ja sfakam nekoj maloumen da tera vakvi muabeti,ama nekoi od vas so sum primetil deka planirate i diploma u fakultet da zemete kako moze ne znam.Preku kur vise od vakvite muabeti
Некој мора да ги одбрани знамињата. Во секој момент може да налета поларна мечка и да си замине со рачка за тапан во глава :tv:Да,да,да од солзавецот бегаја...ама не бегаа сите...на некои не им пречеше солзавецот да останат...