Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.029
Поени од реакции
623
па според дописникот од битола:

http://zoran-misevski.blogspot.com/2009/09/mackov-si-zamina-od-pelister.html

што е најтрагично оштетен е и новиот паркет кој само што е поставен во салата и државата вложи (наши) пари во тоа.
Државата нема вложено денар во парите за псортската.Се се спонзортва и општински пари

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.429
Поени од реакции
16.735
Државата нема вложено денар во парите за псортската.Се се спонзортва и општински пари
А општината од кај добива пари? Кој ги плаќа административците во општината?

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
ја се извинувам, мислев државни пари се трошат, али греота е салата младост после многу години ќе го добие изгледот, барем приближно на тоа што салжува, со нов паркет, со нови столчиња (од скопје) итн.

Член од
5 мај 2008
Мислења
92
Поени од реакции
17
Abe drugar dzabe mu davas adresi ednas picka cel zivot picka imaa sansa da gi zemat bitola koga bea dojdeni mu se vide tesko pa moraa na najpederski nacin da gi zemat vo skopje tepat deca od po 12 godini i mu zemat rekviziti ti se se samo ne navivacka grupa

Член од
17 септември 2009
Мислења
2
Поени од реакции
0
Abe drugar dzabe mu davas adresi ednas picka cel zivot picka imaa sansa da gi zemat bitola koga bea dojdeni mu se vide tesko pa moraa na najpederski nacin da gi zemat vo skopje tepat deca od po 12 godini i mu zemat rekviziti ti se se samo ne navivacka grupa
:wink: никад ни биле ни па че бида ...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Хехе, еве ви докази ви стаеја, имате докази за во полиција. Слободно да си ги пријавите, ич да не ве боли курот. Ќе си платат за тоа! Мајката да им ја опалим!!!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.061
Поени од реакции
45.826
Хехе, еве ви докази ви стаеја, имате докази за во полиција. Слободно да си ги пријавите, ич да не ве боли курот. Ќе си платат за тоа! Мајката да им ја опалим!!!
Да де, кога почна амебчето во глава да му мрда, одма го тргна постот, али реков, штетата е веќе направена, јас како модератор го гледам тој пост, ги гледам тие слики, ако е пријавено во полиција, и ако бараат доказ, НАЈМЕРОДАВНИОТ е овде на форумот, слободно можат да дојдат до било каква информација за оној кој ја постираше сликата со украдените транспаренти, алудирам на Ip адресата .

Ако има некој битолчанец, слободно нека пријави, па по неколку пендраци у анус, ке му текне ваљда пак да си тера свој болен филм на форум, фраерот со украдените транспаренти а у душа пич*а, одма трга пост . :wink:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Остај што е фраер, па и многу паметен е :pos2::pos2::pos2: И не го споредуј аман со амеба, ги вреѓаш амебете :):)

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.029
Поени од реакции
623
Вполиција е веке пријавено и од НГ Чкембари и од Директорот на спортската сала Младост и се спореведува истрага веке има осомоничени и од шверцери и од работниците.Инаку како помош во истрагата ке те контактирам тебе Син(модератор) доколку е потребно па ако сакаш да ми ја кажеш Ип-то.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Хехе ќе ставаме после ние слики од дечкото како позира во лисици :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.061
Поени од реакции
45.826
Sto se duvas? Ne ti treba IP adresa, sakas da ti pratim ime prezime adresa po Pm?
Oва не се однесува кон тебе, така да не, не ме интересира твоето име и презиме, али дечкото што ги постираше сликите си направи огромен пропуст, зашто при земањето на транспарентите е направено кривично дело кое според законите на оваа земја се казнува, капираш ? Затоа истиот се упрпа и го избриша својот пост, но штетата е направена . . .
Ако некој го побара тоа од нас, а тој некој е лице од МВР, тогаш сите потребни информации од наша страна ке бидат приложени, повели читај, тоа е јасно нагласено во правилата на овој форум :

15) Ако при кршењето на правилата се повредени законите на Република Македонија или некоја друга држава, доколку е потребно, администраторите може да соработуваат со сите домашни и странски правни институции, откривајќи ги сите потребни информации на прекршителот (IP адреса, e-mail...).

В

Вори

Гостин
Ќе го чита Котевски утре..ајде ајде.
Што сакам да го фатат,и да скапе в затвор,маме му ајдучко.

A

Ali Pasha

Гостин
Ne ja znam tocno sluckata, ama mislam deka bas na ist nacin Ckembarite im ukradoa znaminja na Komitite, so toa sto se pretstavile pred cuvarot od stadionot, kako del od Komiti koi sto trebalo da gi perat transparentite.
Dali togash Komiti prijavile krazba, i dali se falija sprotivnata grupa deka napravila golemo delo. Aj nekoj sto ja znae podobro sluckata, da objasni ako moze.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom