Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
ова го постираја на нашиот форум па си реков овде да ги клам дел од страниците на тогашното тифо издание chaos и мислам дека би му биле интересни статиите на некој помлади како мене како шо ми беа мене и на постарите кој ке се потсетат на тие времиња
55109116.jpg

44455031.jpg

19154375.jpg

63414507.jpg

15110923.jpg

56837352.jpg

33438349.jpg

80035528.jpg

73963533.jpg

31793385.jpg

76234644.jpg

62297779.jpg

63873132.jpg

ова го постираја на нашиот форум па си реков овде да ги клам дел од страниците на тогашното тифо издание chaos и мислам дека би му биле интересни статиите на некој помлади како мене како шо ми беа мене и на постарите кој ке се потсетат на тие времиња
55109116.jpg

44455031.jpg

19154375.jpg

63414507.jpg

15110923.jpg

56837352.jpg

33438349.jpg

80035528.jpg

73963533.jpg

31793385.jpg

76234644.jpg

62297779.jpg

63873132.jpg

Bravo za ova..Go imam i doma ova spisanie,a bev i del od togasnite gostuvanja na Majmuni...Steta sto covekot koj sto go praveshe ova spisanie,ne e povejke megu zivite!:(
R.I.P. Kice!!!

Ајде Ѓаоли кај сте да се пофалите:):)
Слушам на ракомет на Кале Кичево-Металург имало околу 150 Ѓаоли, според тоа што пишуваше во спорт:toe::toe:

:) abe druze pocnaa i bukvite da zboruvaat,pa gi slusas:):pos2::pos2:

A Horto magiko e prerabotena od navivacka pesna od Izrael. I nema nas so da ni se objasnuva. Za razlika od site vas barem imame novi pesni redovno i imamee milion razzlicni pesni. A vie menjate dve tri razlicni pesni. Eve ti gledam od prilep si, kazi mi koja vi e poslednata nova pesna. Sigurno od osamosotojuvanje na Makedonija gi peete istite pesni:tapp::tapp:
I kazi mi dali tie pesni nemaat ist ritam so navivackite pesni sto se peat niz cel svet:helou:

poarno istite da gi peeme odkolku da kopirame od drugi :drk::drk::drk::drk::drk:

kazi be koja pesna ni e so ritam od delije,grobari,torcida,horto magiki(idolite vasi)?
Pa nemate ni pesni vo toa e rabotata:helou::helou:
Nie imame milion pesni i pogolemiot del od tie pesni veke odamna se peele vo Juzna Amerika. Kako sto veke ti kazav Horto Magico ne e od grcive tuku e prerabotena od izraelska navivacka pesna.

R.I.P. Ckekbari.....,!

Зашо РИП,па не им го земавте главниот транспарент ???

-Башка и само така знаете да земате транспаренти на педерски начин :)

Ne znam dali e ova za falenje ili za zalenje vo 3 posle polnok kako nekoj picki so strav da zemite transparent i da vikate r i p ZOSTO NE PROBAVTE BT KO DOJDOVTE ILI KAKO NEKOJ MACKI GO GLEDAVTE DETETO V TEREN KOGA VLEZE?

Знае некој како се украдени овие транспаренти ? Обиено е некаде ? Направено е кривично дело ? ( разбрав дека е обиена салата ) Зашто фраеров постира доказен материјал, имате среќа што има парамециум наместо мозок, и да, ip адреса :wink: .

Знае некој како се украдени овие транспаренти ? Обиено е некаде ? Направено е кривично дело ? ( разбрав дека е обиена салата ) Зашто фраеров постира доказен материјал, имате среќа што има парамециум наместо мозок, и да, ip адреса :wink: .
па според дописникот од битола:
VANDALIZAM VRZ SPORTSKATA SALA MLADOST

Pred dve noki nepoznati storiteli, nasilno vlegle vo sportskata sala Mladost vo Bitola i krsejki gi bravite i vratite go ostetile parketot, koj e nov i denovive se postavuva. Pri toa ograbeni se prostoriite na bitolskite navivaci Ckembari, koi ni rekoa deka im nedostigaat dve znaminja. Od bitolskata policija i od navivacite veke se znaat vinovnicite, koi doaagat od Skopje.

http://zoran-misevski.blogspot.com/2009/09/mackov-si-zamina-od-pelister.html

што е најтрагично оштетен е и новиот паркет кој само што е поставен во салата и државата вложи (наши) пари во тоа.

Ok, момакот се упрпа очигледно и си ги избриша постовите кои јас сеуште ги гледам,една порака до него . . . штетата е веќе направена . :smir:
Битолчани слободно обратете се до најблиската полициска станица, ги имаме потребните докази . :)

Syn Grissom, csi Skopje . :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom