Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
BALLISTI-gi ima vo sekoj natprevar vo golema brojka (500 nagore) sekogas podgotveni,pravaat odlicna koreografija,impozantna atmosfera..

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
BALLISTI-gi ima vo sekoj natprevar vo golema brojka (500 nagore) sekogas podgotveni,pravaat odlicna koreografija,impozantna atmosfera..
Само ќе те прашам едно. Каде бевте кога паднавте у втора лига? Ве немаше ни по 50 на стадион, а не 500. Тоа дека сте по 500 на секоја утакмица, можеш да ги лажеш другиве од други градови што се, ама мене не. Сега ви дојде спонзоров па последниве неколку кола идете, инаку нигде ве немаше.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Само ќе те прашам едно. Каде бевте кога паднавте у втора лига? Ве немаше ни по 50 на стадион, а не 500. Тоа дека сте по 500 на секоја утакмица, можеш да ги лажеш другиве од други градови што се, ама мене не. Сега ви дојде спонзоров па последниве неколку кола идете, инаку нигде ве немаше.

ne sme kako vas po 50...Aj te molam zemi citaj statistiki koj klub ima najmnogu luge u stadion.Ispadna SHKENDIJA od 1 liga i vednas padna posetata vo ligata!!

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
17.LAVOVI (Skopje)-најголемите мрчатори , кои дома се собираат по 40 семкари на утакмица, освен ако не игра Вардар, Пелистер или Победа.Џабе им е есенската титула кога биле и ке останат фалбаџии и нема да преземат ништо да ја подобрат групата

A be filipmakedonski dosta nemoj da ser.s mnogu , so e , krivo vi e sto sme na dobar plan da vi ja zememe planiranata titula uste vo Juli sto ja planiravte . So naogjas mani eb.te kopukot . Glejte na sto licevte be na Makedonija-Island peat na sred utakmica : AJDE CELA SALA , EDEN E vardar . :vozbud::pos2::pos2::pos2: I nikoj ne ve ferma lugjevo se krstat si vikaat sto im e na ovie , da ne ja zgresile utakmicata . Megju vas se tepate na tribina be sramota . I aj kazi deka ne bese taka . Ako bese za pred sala priznavam i nie peevme za Gjorce ama vnatre igra DRZAVA a ne Klubce sto edvaj opstojuva 15 godini . I vise stvarno mi se smaci mislite deka ste samo vie navivacka grupa vo Makedonija i nema nikoja druga .Pa zosto ste tolku samobendisani zatoa sega ste tamu kade sto ste :helou:. Cel zivot zamarajte se so : Braco, Boro, Trifun ,Pancev, Grizli ....... so da vi kazam samo vas takvi lugje vi se lepat . Od site komentari za navivackite grupi za nas ti e najsmesniot:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: ama mozam da ve svatam . Site vo momentov sakaat da se najdat na nase mesto , da ocekuvame uspesna prolet , a ne vremeto da ni pomine vo Pcuenje na ''Plastikmenot:pos2:'' do 7 koleno i nazad i davanje podrska na Detskata Gradinka na teren :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:. Drug pat kazi ja svetlata strana kako sto e , a ne da vregas bezpotreba . Ti ne navredi jas ti vrativ . Jas mislam deka e FER . Nema Ljutenje :helou:

D

dzale1

Гостин
Тоа е брате мие смо може 50 Војводи а вие сте може 500 Балисти и околу 200 на главна трибина ама мие навијамо од нашите од Војводските од Македонските песне вие излагате сакате да се тепате фрљате со камења по нас мие ви враќамо, е туе се гледа кој има срце а кој нема, а све другите Македонски "HULIGANI" нека повелат у Тетово da navivaat ја ги каним ако се нафаќаа.

Z

ziko bt

Гостин
како можеш Чкембари пред Комити да ги стаиш?Кога Комити оваа сезона во просек се по 200 души а кај вас се само 50
ova ne e samo od fudbal i ako e samo za fudbal godinava ni nie ni vie ne ste najposeteni:toe: a za lani i olomnani bevme mnogu mnogu poke od vas:salut:

S

SSS-Stolica

Гостин
ova ne e samo od fudbal i ako e samo za fudbal godinava ni nie ni vie ne ste najposeteni:toe: a za lani i olomnani bevme mnogu mnogu poke od vas:salut:
За фудбал годинава сме повеќе, на ракомет одиме само со Металург и со европски екипи за вас не знам дали одите, на кошарка оди само Combat 87:salut:

П

Паспарту

Гостин
Сите се тапа бе :kesa:
Мали ајде зимај млекото и во кревет, не ти личи на годините да кометираш на тема поврзана со навивачки групи каде што 80% од групите се трипати постари од тебе :pipi:

ne sme kako vas po 50...Aj te molam zemi citaj statistiki koj klub ima najmnogu luge u stadion.Ispadna SHKENDIJA od 1 liga i vednas padna posetata vo ligata!!
А што има врска посетеноста на стадионите со навивачките групи!? Ако има 5 000 публика не значи дека 4999 се на делот од стадионот каде што е групата... Така да не мешај посетеност со навивачка група. Каква кореографија имате вие!? Еден голем транспарент кај што пишува Баљистет и она U S A!?!?!?!?

filipmakedonski

Македонец
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.278
Поени од реакции
31
За P-S-G , не знам како да го објаснам твоето лицемерие.Оние зборови како сер..ш само допринесуваат за оценување на твоето интелектуално ниво.Очигледно прославувањето на титулата со пукање ти ги оштетило трите преостанати нескопски мозочни клетки.Не наоѓам мани , туку сум објективен.На ракомет не се тепавме меѓу себе, туку влета обезбедувањето кое сакаше да отстрани некои од помладите членови , а сите реагираа и на крај обезбедувачите мораше да се отстранат себеси од трибината.
Не сме единствената навивачка група , но сме комплетни , покриваме се што за нас значи светото име Вардар, се она што тоа претставува, опстојуваме постојано повеќе од дваесет години , НИКОГАШ не сме се откажале од бодрење на нашиот тим и екипата , независно низ што тие поминувале , дали играат куп со третолигашот Бабуна или квалификации за ЛШ со Славија.
Многу песни треба да испеете пред да се доближите барем малку до нашето ниво

П

Паспарту

Гостин
17.LAVOVI (Skopje)-најголемите мрчатори , кои дома се собираат по 40 семкари на утакмица, освен ако не игра Вардар, Пелистер или Победа.Џабе им е есенската титула кога биле и ке останат фалбаџии и нема да преземат ништо да ја подобрат групата

A be filipmakedonski dosta nemoj da ser.s mnogu , so e , krivo vi e sto sme na dobar plan da vi ja zememe planiranata titula uste vo Juli sto ja planiravte . So naogjas mani eb.te kopukot . Glejte na sto licevte be na Makedonija-Island peat na sred utakmica : AJDE CELA SALA , EDEN E vardar . :vozbud::pos2::pos2::pos2: I nikoj ne ve ferma lugjevo se krstat si vikaat sto im e na ovie , da ne ja zgresile utakmicata . Megju vas se tepate na tribina be sramota . I aj kazi deka ne bese taka . Ako bese za pred sala priznavam i nie peevme za Gjorce ama vnatre igra DRZAVA a ne Klubce sto edvaj opstojuva 15 godini . I vise stvarno mi se smaci mislite deka ste samo vie navivacka grupa vo Makedonija i nema nikoja druga .Pa zosto ste tolku samobendisani zatoa sega ste tamu kade sto ste :helou:. Cel zivot zamarajte se so : Braco, Boro, Trifun ,Pancev, Grizli ....... so da vi kazam samo vas takvi lugje vi se lepat . Od site komentari za navivackite grupi za nas ti e najsmesniot:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: ama mozam da ve svatam . Site vo momentov sakaat da se najdat na nase mesto , da ocekuvame uspesna prolet , a ne vremeto da ni pomine vo Pcuenje na ''Plastikmenot:pos2:'' do 7 koleno i nazad i davanje podrska na Detskata Gradinka na teren :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:. Drug pat kazi ja svetlata strana kako sto e , a ne da vregas bezpotreba . Ti ne navredi jas ti vrativ . Jas mislam deka e FER . Nema Ljutenje :helou:
Во секоја тема ги спомнуваш гризли, трифун, панчев како сме правеле, што сме правеле... Алоооо темава е навивачки групи, ако имаш нешто за тоа да кажеш-кажи, а не да го тупиш со овие смајливе. Чим сте толку добра навивачка група, дај постирај слики некои од вас да видиме, пофали ги малце Лавовите, ете Филип пишал сте се собирале 40 души... Епа ајде друже ако не е така демантирај го, стави некоја слика или клипче, барем во денешно време тоа е најлесно да се направи. А за детската градинка, тоа е разликата помеѓу навивачката група Комити и Лавови (90% бивши Комити). Ние одиме на секој натпревар, без разлика дали гиимаме најдобрите играчи во тимот или пак имаме 80% младинци како што е тоа сега во моментов, а вие чекате дерби, финале на куп или натпревар од Европа за да се соберете 50 души.

АКО НЕ Е ТАКА СТАВИ СЛИКИ И КЛИПОВИ КАКО ШТО ТИ КАЖАВ ЗА КОЛКУ-ТОЛКУ ДА УВЕРИШ НЕКОГО НА ФОРУМОВ, БИДЕЈЌИ СО ЦИНИЗМОТ И СМАЈЛИВЕ :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: НЕ ДОКАЖУВАШ НИШТО

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Каква кореографија имате вие!? Еден голем транспарент кај што пишува Баљистет и она U S A!?!?!?!?
Kakva koreografija!! pa vidi malce klipovite i ke se uveris.I nie kolku transparenti imame vie navivaci nemate tolku!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom