Само ќе те прашам едно. Каде бевте кога паднавте у втора лига? Ве немаше ни по 50 на стадион, а не 500. Тоа дека сте по 500 на секоја утакмица, можеш да ги лажеш другиве од други градови што се, ама мене не. Сега ви дојде спонзоров па последниве неколку кола идете, инаку нигде ве немаше.BALLISTI-gi ima vo sekoj natprevar vo golema brojka (500 nagore) sekogas podgotveni,pravaat odlicna koreografija,impozantna atmosfera..
Само ќе те прашам едно. Каде бевте кога паднавте у втора лига? Ве немаше ни по 50 на стадион, а не 500. Тоа дека сте по 500 на секоја утакмица, можеш да ги лажеш другиве од други градови што се, ама мене не. Сега ви дојде спонзоров па последниве неколку кола идете, инаку нигде ве немаше.
:bravo::bravo:Најдобри за јадење лања се...BALLISTITE se najdobri
A be sto se zamarate so ovie be . Sto poveke se zamarate tolku poveke na znacenje dobiraat . Batalete gi ne zasluzuva so Indijanci da se zamarate:bravo::bravo:Најдобри за јадење лања се...
ova ne e samo od fudbal i ako e samo za fudbal godinava ni nie ni vie ne ste najposeteniкако можеш Чкембари пред Комити да ги стаиш?Кога Комити оваа сезона во просек се по 200 души а кај вас се само 50
За фудбал годинава сме повеќе, на ракомет одиме само со Металург и со европски екипи за вас не знам дали одите, на кошарка оди само Combat 87:salut:ova ne e samo od fudbal i ako e samo za fudbal godinava ni nie ni vie ne ste najposetenia za lani i olomnani bevme mnogu mnogu poke od vas:salut:
Мали ајде зимај млекото и во кревет, не ти личи на годините да кометираш на тема поврзана со навивачки групи каде што 80% од групите се трипати постари од тебеСите се тапа бе :kesa:
А што има врска посетеноста на стадионите со навивачките групи!? Ако има 5 000 публика не значи дека 4999 се на делот од стадионот каде што е групата... Така да не мешај посетеност со навивачка група. Каква кореографија имате вие!? Еден голем транспарент кај што пишува Баљистет и она U S A!?!?!?!?ne sme kako vas po 50...Aj te molam zemi citaj statistiki koj klub ima najmnogu luge u stadion.Ispadna SHKENDIJA od 1 liga i vednas padna posetata vo ligata!!
Во секоја тема ги спомнуваш гризли, трифун, панчев како сме правеле, што сме правеле... Алоооо темава е навивачки групи, ако имаш нешто за тоа да кажеш-кажи, а не да го тупиш со овие смајливе. Чим сте толку добра навивачка група, дај постирај слики некои од вас да видиме, пофали ги малце Лавовите, ете Филип пишал сте се собирале 40 души... Епа ајде друже ако не е така демантирај го, стави некоја слика или клипче, барем во денешно време тоа е најлесно да се направи. А за детската градинка, тоа е разликата помеѓу навивачката група Комити и Лавови (90% бивши Комити). Ние одиме на секој натпревар, без разлика дали гиимаме најдобрите играчи во тимот или пак имаме 80% младинци како што е тоа сега во моментов, а вие чекате дерби, финале на куп или натпревар од Европа за да се соберете 50 души.17.LAVOVI (Skopje)-најголемите мрчатори , кои дома се собираат по 40 семкари на утакмица, освен ако не игра Вардар, Пелистер или Победа.Џабе им е есенската титула кога биле и ке останат фалбаџии и нема да преземат ништо да ја подобрат групата
A be filipmakedonski dosta nemoj da ser.s mnogu , so e , krivo vi e sto sme na dobar plan da vi ja zememe planiranata titula uste vo Juli sto ja planiravte . So naogjas mani eb.te kopukot . Glejte na sto licevte be na Makedonija-Island peat na sred utakmica : AJDE CELA SALA , EDEN E vardar .:pos2::pos2::pos2: I nikoj ne ve ferma lugjevo se krstat si vikaat sto im e na ovie , da ne ja zgresile utakmicata . Megju vas se tepate na tribina be sramota . I aj kazi deka ne bese taka . Ako bese za pred sala priznavam i nie peevme za Gjorce ama vnatre igra DRZAVA a ne Klubce sto edvaj opstojuva 15 godini . I vise stvarno mi se smaci mislite deka ste samo vie navivacka grupa vo Makedonija i nema nikoja druga .Pa zosto ste tolku samobendisani zatoa sega ste tamu kade sto ste :helou:. Cel zivot zamarajte se so : Braco, Boro, Trifun ,Pancev, Grizli ....... so da vi kazam samo vas takvi lugje vi se lepat . Od site komentari za navivackite grupi za nas ti e najsmesniot:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: ama mozam da ve svatam . Site vo momentov sakaat da se najdat na nase mesto , da ocekuvame uspesna prolet , a ne vremeto da ni pomine vo Pcuenje na ''Plastikmenot:pos2:'' do 7 koleno i nazad i davanje podrska na Detskata Gradinka na teren :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:. Drug pat kazi ja svetlata strana kako sto e , a ne da vregas bezpotreba . Ti ne navredi jas ti vrativ . Jas mislam deka e FER . Nema Ljutenje :helou:
Kakva koreografija!! pa vidi malce klipovite i ke se uveris.I nie kolku transparenti imame vie navivaci nemate tolku!!Каква кореографија имате вие!? Еден голем транспарент кај што пишува Баљистет и она U S A!?!?!?!?
сигурно и влакна на лево маде немам толку... :kesa:Kakva koreografija!! pa vidi malce klipovite i ke se uveris.I nie kolku transparenti imame vie navivaci nemate tolku!!