Пробугарското Ратко офанзивно против Македонија!

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.648
Поени од реакции
22.380
Боже, за една карта паничирате.

Па зошто Груевски да не се поклони пред Делчев и картата на Македонија? Делчев го даде животот за една цела Македонија и сега да не смееме да ги чествуваме нашите херои и нивните дела? Па тоа е срамота и тажно.

Не смееме сами да се понижуваме и да се плашиме, напротив требет да бидеме горди на нашата историја и да стоиме зад неа. Не можеме само да се криеме и да се плашиме дека ако ја славиме нашата историја некој друг ќе не критикува и дека ќе има лоши последици.

Само напред и гордо да покажуваме дека и ние имаме историја оти иначе другите ќе ни ја пишуваат.

Член од
8 октомври 2007
Мислења
53
Поени од реакции
0
Кардинална грешка на АБЦ, не е карта голема Македонија туку обединета Македонија туку има голема грешка во неколку милиони квадратни километри.
Голема Македонија е до Индија, не прави драма немаме претензии кон индијците.
Бреј, поне индијците сте ги оставили на мира.:pos2:

K

KomitaMKD

Гостин
Мене ми е криво што не имало поголема карта поубаво да се гледаше . Тоа не е нешто страшно или измислено . А тие циганите кога кажуваат секакви глупости тоа нема гајле и "нашиве" медиуми ништо не пренесуваат. А + Канал 5 , Утрински и АБЦ - мислам ...

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.337
Поени од реакции
6.019
КАРТАТА Е СУПЕР..ТАА Е МАКЕДОНИЈА..А ВАС БУГАРЧИЊА НА ФОРУМОВ АКО НЕ ВИ СЕ БЕНДИСВА, ЗНАЕТЕ КАЈ Е ВРАТАТА

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Кардинална грешка на АБЦ, не е карта голема Македонија туку обединета Македонија туку има голема грешка во неколку милиони квадратни километри.
Голема Македонија е до Индија, не прави драма немаме претензии кон индијците.
Подобро да имавме оти вака без претензии,само наебавме.:)

Шо туку се потресувате не ве разбирам. :baeh:
Се потресуваат Грците кој го користат секое вакво невнимание за да се стекнат кон подобри позиции во спречувањето на Македонија да се интегрира во НАТО и ЕУ.Демек ете,сме имале големи територијални претензии па доколку не примат ќе сме им правеле "зулуми" како што викаат Турците.:)

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
ABC, ova e golema Makedonija:

I jas imam teritorijalni pretenzii kon se na kartata. Koj mu ebe mater, z's pa da ne!

P.S. Videte kade i pod cija okupacija e Albanija!!! Zatoa ne mrazat, deka uste togas ne sme im davale prava, na azerbejdzancite, :)!

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
ABC, ova e golema Makedonija:

I jas imam teritorijalni pretenzii kon se na kartata. Koj mu ebe mater, z's pa da ne!

P.S. Videte kade i pod cija okupacija e Albanija!!! Zatoa ne mrazat, deka uste togas ne sme im davale prava, na azerbejdzancite, :)!
Добро де за "Mала Македонија" Грците ги фати хистерија,замисли што би им се случило да беше вистинската карта на Голема Македонија.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
I treba da gi fati histerija.
I niv, i bugarite i srbite i stie okolu nas, dusmani na ovoj narod.

...there will be a time when the tide will turn and all that stood on the brink of destruction will watch with heavy hearts as their lifelong enemies drown. Sadness will echo from their eyes and souls for they never hated them, they just wanted peace in the land they called their own. The tide will turn as the wheel of time turns. All that once was, will come again to pass.....

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Добро де за "Mала Македонија" Грците ги фати хистерија,замисли што би им се случило да беше вистинската карта на Голема Македонија.
Ќе вршеа масовни самоубиства:vozbud:

Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22
А што па вие толку се потресувате...Картата па картата...Абе каква карта ало, тоа не е карта, ТОА Е МАКЕДОНИЈА.

И нема што некој да го фаќа хистерија, а и да го фаќа, не треба да се замараме, затоа што Гоцевата Македонија е таа што е прикажана на картата!
Lele i ti nacionalista:pos2: .Znaci toj sto ja saka Makedonija (cela) e nacionalista :kesa: :tapp:

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.177
Поени од реакции
4.133
Море коските да им се стресат,кошмари цело време да имаат.Кога имаш нешто украдено нормално дека ќе те фаќат хистерија.

Член од
21 декември 2007
Мислења
168
Поени од реакции
1
Ne, patriotizmot e zdrava rabota, nacionalizmot e veke pateka nakaj onaj so brkcinjata cicko Firer so go vikaa

Kajgana Shop

На врв Bottom