Дали мажите гледаат сапуници?

• Креатор на темата Креатор на темата don PASCAL
  • Време на започнување Време на започнување

Gledate ili NE

• DA gledam

Гласови: 4 18,2%
  • NE nikako odma menam programa

Гласови: 11 50,0%
  • ako vidam dobra scena samo

Гласови: 7 31,8%

• Вкупно гласачи
    22
  • Гласањето е завршено на .

don PASCAL

Tne last Don Protected By the Mafia..
Член од
2 октомври 2007
Мислења
647
Поени од реакции
19
Pa bi sakal da znam kolku MAZITE gi gledaat Sapunskite serii:toe:

Ја кога би гледал,под сапунски подразбирам шпански серии,би се откажал од самиот себе преку дневна штампа.Ама последен пат кога бев кај моите на гости едно време шмугна татко ми у друга соба.Ја прашувам мајка ми-кај отиде стариов? Ми вика-му почна серијата.Јебига,за вкусови не се дискутира.

сапуници се шпански серии? - одамна немам гледано.. т.е. немам време да гледам, иначе зошто да не би гледал?

татко ми гледа хрваЦки, у сапуници спаѓаат ? ја мислам да.

Прашање на вкус, инаку јас би ги укинал и со закон би забранил да се прикажуваат само трошење на време се и едно те исто.

Во средно другар ми гледаше една на МТМ,ептен забегана шпанска серија, и не смеев да му се јавам во тоа време :nesvest: а дечкото на сестра ми гледаше некоја од хрватските :toe:

Гледаат... братучедот на една моја другарка ја гледа Не дај се Нина :):)

никако :) оние лигавења како да ги гледам,еднаш касандра ја загледав уште почетоците кога почнуваа да ги прикажуваат овие серии.али ме изнервира што една серија може да трае една година а да се врти во цел круг исто па исто.глупости.женскиот пол е за такви филмови гледам разни рецепти прикажуваат:smir:

zavisi koi serii CSI i LOST i takviot zanr gi sledam redovno a mirandi esmeraldi kalungi nema sansa

брат ми гледа сапуници ама повеќе поради јаките женски что ги има (ја само ие делови од серијата ги гледам)

брат ми гледа сапуници ама повеќе поради јаките женски что ги има (ја само ие делови од серијата ги гледам)
Ај сеа не се правдај,сите така викаат и на крај сите епизоди ги имаат гледано

Ja пред... Колку и да беа години, на зимување упознав еден тип... Секоја вечер во 8 нула нула се црташе пред екранон, Жаде или како и да се викаше серијата со Жаде да ја гледал. Е тек после тоа можевме на раат да играме карти. За Жаде, ја добивав рецки. :pipi:

Во фанатично вртење канали окото секогаш ни запнува на некоја добра теткица од тие серии. Нема машко на светов што не застанува барем 30 секунди да ја измери згодната секретарка или уатевр на тие серии.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom