Интернет?

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.711
Поени од реакции
22.671
се согласувам со членот горе тоа не е хоби туку болест,,..:smir:

Izr0d

Била сам дете...=)
Член од
9 мај 2008
Мислења
593
Поени од реакции
29
и јас се согласувам ... јас болна сум од интернер:vozbud::vozbud::vozbud:

Justice for All

Tempus fugit
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.372
Поени од реакции
85
Интернетот е како дркањето:drk: - краткотрајно задоволство без никаква вредност.
Наместо да излезеш надвор да се дружиш, да запознаеш некој што може да ти биде другар цел живот, наместо да побараш, да легнеш нешто ти штракај по тастатурава ко имбецил. МАРШ НАДВОР БЕ ГОВЕДО:violent1:

Untak

Simply complicated...
Член од
16 јануари 2008
Мислења
441
Поени од реакции
68
Значи повеќе му доаѓа како зависност...хмм...на погрешно место сум ја закачил темава...требало во ЗДРАВЈЕ ...:kesa:...сепак за мене е ова професија, тоа студирам, имам повеќе хобија, како што е свирење клавијатури или гитара, резбање итн...ама и интернетот ми е еден вид окупација..така да навистина незнам...за некого е хоби...има луѓе кои се на интернет за забава онака понекогаш само..:toe:

Член од
11 септември 2008
Мислења
224
Поени од реакции
6
Интернетот е како дркањето:drk: - краткотрајно задоволство без никаква вредност.
Наместо да излезеш надвор да се дружиш, да запознаеш некој што може да ти биде другар цел живот, наместо да побараш, да легнеш нешто ти штракај по тастатурава ко имбецил. МАРШ НАДВОР БЕ ГОВЕДО:violent1:

хахаххахахах, се слагам со тебе:pos2::pos2::pos2:

Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
ИНТЕРНЕТ НЕ Е ХОБИ БЕ ДЕЧКИ!!!То е неизлечлива болест,остај то заразна е и ги имат префатено појќе од пола тинејџери...да не се лажиме...СИТЕ,а во последно време почна и на останатите да се пренесвит.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Интернет е епидемија.

Член од
13 август 2008
Мислења
58
Поени од реакции
1
zavisnost e definitivno! lugevo uste malku ke pocnat da se otkazuvaat od drogite i alkoholot poradi netot:pos2:

честа

Спор
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.317
Поени од реакции
1.033
Уф пет минути без интернет, пет минути без воздух..:vozbud::vozbud:

FrEaKy GiRL

...FaLLeN AnGeL...
Член од