GoD.HateUSaLL
Фар акрос д диштанс
- Член од
- 30 март 2008
- Мислења
- 8.339
- Поени од реакции
- 8.238
Нај LAME музика на свет! Од шо е спора ме иритира! Ја мислам уше малце да ја успорат и назад ќе почне да се враќа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
House Rullez! XDD
Ај пуштете некоја песМа, нешто слично ко оваа
![]()

на песниве...Од ова скоро се ми е познато ама во последно време тоа швеѓаните не можам да ги смислам:Laidback Luke, Steve Angello,Sebastian Ingrosso.Толку се испосељачија и прават нешто шо врска нема со хаус музика им се чини дека бог го фатиле за муда.Ама ако и нивното време ќе пројде.Ќе стапат пак на сцена црнчињата :smir:Обожавааааааааам хаус а може и електро зависи од расположение... Ми се свиѓа Judge Jules во последно време...А онака омилени ми се:Heiko & Maiko, Laidback Luke, Steve Angello, Alvaro, Bingo Players, Chocolate Puma, Dj Antoine, Benny Royal, Vato Gonzalez, Crookers, Sandy Vee, Benny Bennasi,Klaas...итн.
Ако ти звучи нешто познато од ова мој човек си :smir::back:
Чоеков е ЅВЕР! Еве ти нешто во тој стилКе биде ли некој љубезен да ми каже некои песни слични на оваа или артисти што ствараат ваков тип на музика. Според насловот ова е deep house, затоа и овде прашувам, ама искрено не се разбирам нешто многу во хаус музика, повеке сум по џезот... затоа и ми се свиѓа песнава, има џез елементи.

)
:

хахаха хаус музика за у домаHouse е музика за низ дома :pos2::pos2::pos2::pos2: