House Music

• Креатор на темата Креатор на темата Dee_Jay
  • Време на започнување Време на започнување
Deee Jay!!! Been too long e Funky :helou:хеххе. Ој. Ајде пишувајте бе тука за музикава,на шо личи ова само 6 страни има темава.
Del Gado - Children (Tini Monteca Vs. Saffa Mix)
uan Magan & Marcos Rodriguez - Bora Bora (Mastiksoul Remix)
Интересни се песничкиве.

Roisin Murphy има убави песни ако се смета за хаус. Иначе Член 7 стврано нешто се намали популацијата за ваквите теми...порано се праеа сите трансери хаусери а сеа нема никој...Ај кажете нешо да свртиме еден муабет за некој што пушта "куќа" хехе...

Deee Jay!!! Been too long e Funky :helou:хеххе. Ој. Ајде пишувајте бе тука за музикава,на шо личи ова само 6 страни има темава.
Del Gado - Children (Tini Monteca Vs. Saffa Mix)
Јuan Magan & Marcos Rodriguez - Bora Bora (Mastiksoul Remix)
Интересни се песничкиве.
Дечково прај ОДЛИЧНИ Tribal-tech ритами,со избегани елементи.Нешто во стилот на Welcome to the Jungle ако се сеќавате.Ако ти се бендисува стилот ке ти кажам еве некои наслови симни си ги.
Juan Magan - Еl otro soy yo
http://www5.zippyshare.com/v/47851072/file.html e мој фаворит.
Juan Magan - Еl globo (oва е нешто многу избегано,бабуле издишува,и после со такви звуци е нешто тракава)
Juan Magan - El senor de la noche исто така мој фаворит,нешто во стило на Samim - Heater само за мене далеку подобра
http://www.zippyshare.com/v/48927974/file.html

Класика,и мнооооогу ми е криво што не бев на неговата журка,иначе кога беше во Колосеум,тој што требало да му биди резидент го набркал и почнал да пушта музика од 11 до 4,пуштал од нај стари,во стилот на New Order - Blue Mondey,Dionna Summer - I Feel Love....Па се до најново,фактички ги едуцирал сите што е House музика.....Би ви препорачал да ја прочитате неговата книга Electroshock,мнооооогу е добра.....

п.с
Ако имате добри траки постирајте ги,да ја живниме темава....

Electroshock е топ стварно. А и 250 денари е книгава. Да ја купите и да ја прочитате. Тоа е првата задача.:) Имаше и страна на интернет само не ми текиња сеа као беше.Ги има Play листите што ги има пишано на страните на книгата,со цел да го доживеете колку толку ефектот.Значи ја читате книгата и у исто време ги слушате песните што се спомињаат.

Electroshock е топ стварно. А и 250 денари е книгава. Да ја купите и да ја прочитате. Тоа е првата задача.:) Имаше и страна на интернет само не ми текиња сеа као беше.Ги има Play листите што ги има пишано на страните на книгата,со цел да го доживеете колку толку ефектот.Значи ја читате книгата и у исто време ги слушате песните што се спомињаат.

Не кажа дали те бендисаја песМиве:)

Паааа....Песните си се супер.Особено ако ги слушаш дур ја читаш книгата. Иначе не ми се баш по мој мерак.Мислам не се песни шо би ги слушал секојдневно не дека не ги бива.Сеа за некои зборам не баш за сите.

Паааа....Песните си се супер.Особено ако ги слушаш дур ја читаш книгата. Иначе не ми се баш по мој мерак.Мислам не се песни шо би ги слушал секојдневно не дека не ги бива.Сеа за некои зборам не баш за сите.

Хехе,не се разбравме,додуша јас згрешив,затоа погрешно ме разбра.Те прашам дали те бендисаја тракиве што ги постирав,овие од Juan Magan??

Aaa..па пошо си го цитирал тоа мислев за тие од книгата ми збориш. Супер се.Добри се тие од Juan Magan.

Кога веќе го сакате стилот на Juan Magan, пробајте го и ова:

Juan Magan & Tony Martinez & Dj Josepo - El otro say yo.mp3
juan magan - suck my (lo que quiero es que todas me coman la)49.mp3

Други:
! Don & Palm - Clouds (Original Mix).mp3
Robbie Rivera - Back To Zero (Funkagenda Remix).mp3
Sergio Fernandez - Change The Tempo (Jcb Anton Chernikov Remix).mp3
marco v & sander van doorn - organic
Mark Knight, Adam K & Soha - From The Speaker.mp3
Sebastian Leger - Talisman.mp3

Кога веќе го сакате стилот на Juan Magan, пробајте го и ова:

Juan Magan & Tony Martinez & Dj Josepo - El otro say yo.mp3
juan magan - suck my (lo que quiero es que todas me coman la)49.mp3

Други:
! Don & Palm - Clouds (Original Mix).mp3
Robbie Rivera - Back To Zero (Funkagenda Remix).mp3
Sergio Fernandez - Change The Tempo (Jcb Anton Chernikov Remix).mp3
marco v & sander van doorn - organic
Mark Knight, Adam K & Soha - From The Speaker.mp3
Sebastian Leger - Talisman.mp3

Гледам по прогресивов си ти. :)
На Shakeme.org секој ден се аплоадираат progressive траки,ако те интересира,следи си:smir::helou:

добра музика...дефинитивно:pipi:

Гледам по прогресивов си ти. :)
На Shakeme.org секој ден се аплоадираат progressive траки,ако те интересира,следи си:smir::helou:
Да да, по прогресив сум... Само, многу ме мрзе да симнувам музика... ретко ми се дешава да отворам некои прибелешки шо имам за траки и да ги тражам... сепак фала за сајтот:smir::wink:

Еве некој хаус траки , и понови миксови на постари ;)

1. x-press_2_feat_rob_harvey-kill_100__carl_craig_remix

2. Till West & DJ Delicious _ Same Man (Extended Vocal Mix

3. Put your hands up for Detroit - Fedde Le Grand

4. starkillers-discoteca_(beatfreakz_remix)

5. Kurd Maverick _ The Rub (I Never Rock) (Original Mix)

6. flanders_-_by_my_side_callea_and_rispoly_voka

7. justice_vs_simian-we_are_your_friend

8. Sharon Phillips-Want 2 Need 2 (Trentemoller Remix)

9. Ame - Rej (Wally Lopez Remix)

10. Bodyrox_-_Yeah_Yeah_(Vocal_Radio_Edit)

11. Johny Gleeson - Electric Pillow Case_(John_Jacobsen_and_Mikel_Molina_Sushi_Remix)

12. M.A.N.D.Y. vs Booka Shade - Body Language (Tocadisco Remix)

13. Switch - A Bit Patchy (Eric Prydz Remix)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom