Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Ќе го викнаме ако сака и SrRulz и тој изрази желба за билиард :salut:И јас не сум некој професионалец, но се снаоѓам. Ајде бе во АС да га направиме ? Алиен ?
Epa dojdi kaj mene kaj edna igracnica. 10 denari partija, ama da ti se odmilit i bilijard i se. Stekana ne da e 550 gr, tuku 150 hehe, UZAS. Inace jas sakam da igram kaj so bilijardite se ubaj, a ne kaj so lugjeto so odele bile podobri. BTW zenana (Biljana) si e super. Non-stop pagjat po nekoja zaebancija so nea, a so Dare da ne pram muabet. Site vraboteni se zakon, osven edna nova so rabotit dolu (niska, stara, debela, mrsna, so golemi naocari...)епа брат кажи каде тогаш?? ... кај костурон .. не фала.. power влечит..тогаш, каде?
Не знаев дек сме биле толку познати бе
Иначе на времето игравме Кадилак (знам дек беше распаднато местото, ама сепак идаја луѓе и таму бевме ко дома), ама ги продадоја билјардине и сеа се терат некако кај костурон. За Power не ми се прајт кејфот зш една топка ак летнит - клоцата в газ и леташ, а и плус шо е она 30 денари брее:pos2:
И шо викат Хазард, она типкана кај Костурон прав торко е. Да ти се одиграт од нејзе, ебати дамлата.
А за влечење, сите билјарди во градов влечет.
Фантом дај мсн или нз снајди се некако
А тој другиот го адднав.
Поздрав :helou:
. по муабетов гледам профи сте...

А ти играш зашто сакаш или зашто сакаш да те гледаат у гзИ ја обожавам билјард ,играм 2-3 пати неделно ,а посебно обожавам коа им ги гаѓам топките на моите другари :zlo:и многу ми е мило кога играм и ме гледаат в г'з .Абе ке ми го урочат некоја ден ке останам без него:se_ molam
![]()
интересно не сум чул за вакво нешто до сеа!

Со мене не си играл...би можеле да напраиме еден дуел :zlo:Јас обично у деколте гледам, кога ќе се наведнат
Кога ќе се преслушаме? Гледам активна стана темава... Бушав веќе изгуби, него не го рачунам![]()