- Член од
- 28 август 2007
- Мислења
- 36
- Поени од реакции
- 0
Klosar33 siguren si deka postoi dvizenje? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
poveke sum siguren vo postoenjeto na dvizenjeto otkolku vo postoenjeto na vremeto...Klosar33 siguren si deka postoi dvizenje?![]()
Овие две работи се меѓусебно неодвоиви,poveke sum siguren vo postoenjeto na dvizenjeto otkolku vo postoenjetona vremeto...
Каде е почетокот и крајот на вселената, или и таа не постои?се што постои би требало да има почеток и крај
времето баш не ги исполнува тие услови
знам налудничаво е малку да му речеш некому времето не постои кога на истиот тој секоја активнот во денот му е подредена според часовникот на раката
изминат пат за единица време. можеме да си го задаваме како сакаме
Каде е почетокот и крајот на вселената, или и таа не постои?
постои како не
вслената се знае колкава е од прилика, кога е создадена, со колкава брзина расте и слично
постои како не
вслената се знае колкава е од прилика, кога е создадена, со колкава брзина расте и слично
Каде е почетната точка на мерењето?
Се однесуваше на вселената, каде треба да го ставиш лењирот и да почнеш да меришпочетната точка на мерењето не значи и почеток на времето
13,7 милијарди години, толку е стара вселената
староста на вселената и самата вселена, е нешто сосема различно од времето и просторот
LELEee колку ме интересира колкава е ВСЕЛЕНАТА, И КОГА Е создадена ! а ако се знае кога е создадена сто посто знаат и како се создалаlol НЕ МЕ СМЕЈ!
:pos2: :helou: :uvo:
Сега засега само хипотезизошто се смееш на општо прифатени теории во науката?
не е смешно. се знае кога, како и колкав е универзумот