Понижувањето боли повеќе од шрапнелите на ОНА

Cool

Untouchable
Член од
21 февруари 2006
Мислења
467
Поени од реакции
9
Страшно, како не им е срам за ваквиот потег!? Алчни до бескрај па и си играат со судбината на толку семејства. Тие пари секогаш ќе бидат проколнати откако ќе почнат да се враќаат, не знам само како немаат трошка совест. Но, Господ гледа и ќе им врати тродупло не само на нив туку и на нивните поколенија.

Просто сум згрозена

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
SRAMOTA e ova be, tie luge ginele za ovaa nasa MAKEDONIJA i sea da vracaa pari kako moze toa?
Sto ne gi pratija Ljubco i Branko sinojte nivni da se bora mamicat da im ja e*em

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Vsusnost ne mi e jasno sto e semata???
Ili ovaa vlada e definitivno MEGA MARIONETSKA ili ima nekoe KLASICNO VMRO-vsko DILETANTSKO rabotenje na "onaa" VMRO vlada koe i segasnava vo nekoi drugi sferi go praktikuva.........pravejki ogromna steta na involviranite i generalno vpecatok na nedorasnatost......
Sto i da e pogolema sramota ZDRAVJE...

Член од
4 јануари 2008
Мислења
611
Поени од реакции
9
Судиите на СДСМ кои се во Врховен суд донеле таква одлука..... Се разбира по наредба на “папата“......И после да не сметаат да се вратат пак на власт?!

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
Ееее ова е дебилно нешто, сработа, а имаат пари да даваат пензии за борците(кои борци бе упм) терористите на ОНА!!!
Неправда невидена е ова!!!!!!!!!!!!

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.606
Поени од реакции
13.304
Читам и уште не можам да поверувам... Ова само во Македонија го има!

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
А бе проста раја сме, нема што!

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Пичка им мајчина, бе, говеда глупави, абе леле што се дешава!?
Рушат го моралот кај народот бе, пичка им мајчина! Многу луѓе кога ќе има војна ќе си речат: ‘‘Зошто да се борам? За да плаќам после?‘‘
А, оние калимеровците ќе добиват пензии!?
Ебати државата, ебати...

Член од
4 јануари 2006
Мислења
129
Поени од реакции
0
Vsusnost ne mi e jasno sto e semata???
Ili ovaa vlada e definitivno MEGA MARIONETSKA ili ima nekoe KLASICNO VMRO-vsko DILETANTSKO rabotenje na "onaa" VMRO vlada koe i segasnava vo nekoi drugi sferi go praktikuva.........pravejki ogromna steta na involviranite i generalno vpecatok na nedorasnatost......
Sto i da e pogolema sramota ZDRAVJE...
Providen ti e muabetot concrete!
Kakvo diletantsko rabotenje? Sto nekoj ja KAZUVA VISTINATA!
Koj e diletant, predavnik i odrodnik?

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Providen ti e muabetot concrete!
Kakvo diletantsko rabotenje? Sto nekoj ja KAZUVA VISTINATA!
Koj e diletant, predavnik i odrodnik?
Aj be dosta veke, daj priberete se malku , ke ispadne concrete glaven problem.................
Ubavo prasav, sto vsusnost se slucuva , kako moze takvo nesto da padne na Ustaven sud?????
Moze da sednat ova vladive da pravat nesto sto ni top ne go bie????
A ne malku, malku pa padnalo na Ustaven sud......
Ne znam za detalite na lugeto koi se spomnuvaat , ama od strana gledano KAKO MOZE NA NEKOJ KOJ E PRIPADNIK AKTIVEN SOSTAV I E TESKO POVREDEN da mu se bara da VRAKA platena osteta ili sto bilo...PO KOJ OSNOV...........????
Odluka na Vrhoven sud ne e po kejf...NE MOZE DA BIDE...., ako e,... togas dzabe ovde diskutirame...moze doma da si odime...NEMA MAKEDONIJA.....
Od druga strana koga gledam kako aktuelnata vlada preku nok resava da pravi crkva na plostad PRESKOKNUVAJKI CELA PROCEDURA....stanuvam somnicav...
Takva odluka paga na Ustaven sud....jasno li e...???
Zatoa prasam kako mozelo toa pogore da se sluci??? KADE E FELEROT????
I daj izvadite toa glavite od pesok.......

Член од
4 јануари 2006
Мислења
129
Поени од реакции
0
DO SITE ONIE sto za vojna se spremaat.

Gi sudea Makedoncite po 1944 sto si ja branea tatkovinata. Gi sudat onie od 2001...
AKO TREBA POVTORNO NEKA SUDAT!

ARAM na Govnata sto Makedonija gi izrodi.

Dajte gi na tapet IMINJATA na onie sto pokrenale tuzba i na onie koi presudile. Mamata nivna ke im se rasplace! Dajte gi vo javnost da im se znae suratot predavnicki...

Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22
no coment:(zalno , jadno nemam zborovi neznamm sto da kazam zanemen sum:(:kesa: :uvo: nemise veruva deka ova se slucuva so nas:(.

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
е ова да си земеш пиштол да се убиеш... и која будала ќе оди после да брани држава ко тужибабине пак ќе се наљутат... ем да гинеш ем да плаќаш ... МАКЕДОНИЈА И СЕ Е МОЖНО...
ова би му дошло као седи мадро да не носиш модро
па што? не потчукнале малку... троа париња ни зеле... ма ајде незнам што кукате... издржливи сме ние.. имаме ... ехеее има уште многу да се краде од нас

Член од
8 декември 2007
Мислења
254
Поени од реакции
9
Се сејќавате на еден стар цртан филм? После овие настани мислам дека тој е сниман во нашава ни Макеонија. Главниот лик ќе рече Нема Правда (знаете -Калимеро). Ех,колку бил во право. Но политиката секогаш била курва(извинете на израз).

Kajgana Shop

На врв Bottom